prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Bas ne mogu da se setim kada sam zadnji put spavao...pre cetri ili pet dana,ne znam...i sto je zanimljivo,uopste mi se ne spava...zao mi da protracim svaki trenutak...premoren od osmomesecnog traganja za zlatnom ribicom a opet,sa druge strane imam osecaj da imam snage jos mnogo da pruzim...Postoje li u stvari granice ljudske izdrzljivosti?
Cemi,sta da kazem osim BRAVO!!!Zaista se neizmerno radujem kad procitam neki post kao sto je ovaj tvoj poslednji. Ljudi,budite mi zdravi!!!
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član

r

Post od zlatiborac »

Bas ne mogu da se setim kada sam zadnji put spavao...pre cetri ili pet dana,ne znam...i sto je zanimljivo,uopste mi se ne spava...zao mi da protracim svaki trenutak...premoren od osmomesecnog traganja za zlatnom ribicom a opet,sa druge strane imam osecaj da imam snage jos mnogo da pruzim...Postoje li u stvari granice ljudske izdrzljivosti?
Cemi,sta da kazem osim BRAVO!!!Zaista se neizmerno radujem kad procitam neki post kao sto je ovaj tvoj poslednji. Ljudi,budite mi zdravi!!! svi
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član

Post od zlatiborac »

"Sirotice moj,bogate duse,
da li je ovo san ili java?
U rajske odaje tiho sam usao
Andjeo mi rece: Tvoja kraljica spava!

Dragi moji,moja majka se Upokojila u Gospoda danas u 14.15....Sasvim tiho i necujno...
Zelim da se zahvalim svima na lepim recima i podrsci i da Vam pozelim mnogo vise srece...
Molim Vas i da se pricuvate poplava...Bujice mojih suza krecu ka svim pravcima...
sanči
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prijatelji

Post od sanči »

Zlatiborac, moje iskreno saučešće.
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm

Post od evo mene »

Zlatiborac,neka te tješi što nisi usamljen u svemu,i što je majka umrla u snu.Iz tvojih dosadašnjih poruka,stekla sam utisak da je jedna tiha,bezazlena duša,pa je tako i otišla ,u miru i spokoju.I,neka te tješi što si bio uz nju.Nastaviti moraš dalje,kao i svi,koji su izgubili drage osobe.Nije lako,ali ,mora se .Primi moje saučešće.
Cemi,drago mi je da si podijelila radosnu vijest sa nama.Daj ,Bože,da se takve vijesti češće čitaju na našem forumu.Svima želim da skupe snagu,neko da pobijedi bolest,neko da pomogne najdražima da pobijede,a nekima da se izbore sa tugom zbog gubitka voljenih i nastave dalje,jer,to dugujete i njima i životu.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
duskastefa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:47 pm

Post od duskastefa »

Zlatiborac

Moje iskreno saučešće
crnka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:11 pm

Post od crnka »

Zlatiborac, moje saucesce, iskreno. Cuvaj se
Iako me nema cesto, citam vase postove, radujem i tugujem sa vama. Moja majka radi kontrolne snimke, i strasno strepim (karcinom dojke, IIIB faza, amputacija dojke, recidiv, pa opet hemo terapije po ko zna koliko puta...). Mislim na vas, budite jaki.
Veliki pozdrav
cemi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 9:07 pm

Post od cemi »

Zlatiborac, koliko god godina covek da ima, gubitak roditelja je jedna od najtezih stvari koja se tesko preboli.Pokusavamo da nadjemo utehu u nasoj deci, moleci se da smrt ako vec dolazi ide nekim redom...Znam da ti je tesko, primi moje iskreno saucesce...
raspevana patofna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2007 2:38 am

Post od raspevana patofna »

Moje saucesce!
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Saucesce

Post od evelina »

Moje iskreno saucesce
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Na jednom spomeniku pre mnogo godina sam procitala tekst koji glasi:

"Samo cemo se nakratko rastati, ubrzo cemo se zauvek sastati"

Ja isto to mislim uvek..........

Zlatiborac moje iskreno saucesce

Nijedna smrt sa foruma me nije ostavila ravnodusnom.
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm

Post od evo mene »

Maloprije sam na jednom TV programu čula strašnu ,nažalost ,istinitu priču.Naime,16-godišnja djevojčica iz Zagreba ,operisala rak na grudima,(pretpostavljam rak dojke),poslije kratkog vremena pojavio se ,takođe rak, na jetri,veličine dječije glave.
Da zlo ne ide nikada samo,porodica,jadni roditelji,nemaju novaca ni za liječenje u Zg,a kamoli u inostranstvu.Poneko im nešto pomogne,ali nedovoljno za spas njihove djevojčice.
Onda se zapitam‚‚gdje je tu pravda?‚‚Ako sam ja oboljela,pa ja sam pušač,već sam imala 39 godina,rodila sam dijete,od svih faktora rizika,imala sam makar 5.Mislim da i stresovi igraju važnu ulogu u nastanku bolesti,a ja sam ih imala,previše za 10 života.Ali,šta je sa tom malom djevojčicom?Tek zinula na svijet,i eno je tamo,pred kamerama i svojim bespomoćnim roditeljima,sa glavom bez kose,sakrivenom maramom,a ispod marame,dva uplašena oka i more suza.BOŽE,spasi je.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
milicicljiljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm

saucesce

Post od milicicljiljana »

Moje iskreno saucesce, Zlatiborac.
Moja se majka jos bori, ali je sve slabija. Otvorile su joj se grozne rane na boku na kojem spava. Cetiri mjeseca ne hoda, bez flastera ne moze niti sekunde, temperaturni napadi od konstanih zacepljenja katetera, sve duze spava, sve manje razgovara. Ne znam kako cemo sve ovo prebroditi, ljudi zaista ne znam kako?????
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član

Post od zlatiborac »

Imam samo toliko vremena da vam kazem da sam se juce u toku opela mojoj majci setio i vas i vasih najmilijih, te vasih upokojenih,da bolesni ozdrave,da upokojeni nadju svoj vecni mir. Hvala vam prijatelji na svemu i cujemo se prvom prilikom.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Nemoj da nas zaboravis :cry:
Odgovori