Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Moj tata skoro vec dva meseca pije vidatox, ali poslednjih par puta kada uzme ima napade kaslja koji su sve jaci i jaci, traju cak i po 15,20minuta..Jutos nas je bas sve uplasio!Da li postoji neko ko takodje pije i ima isti problem?
Ja se izvinjavam,nemam odgovor na tvoje pitanje,ali bih te ljubazno zamolila da mi kazes gde si nabavila VIDATOX i kakva su vam iskustva sa tim lekom. Treba mi za mamu. Hvala punoooo!!!
tamijoja napisao:Moj tata skoro vec dva meseca pije vidatox, ali poslednjih par puta kada uzme ima napade kaslja koji su sve jaci i jaci, traju cak i po 15,20minuta..Jutos nas je bas sve uplasio!Da li postoji neko ko takodje pije i ima isti problem?
Hvala!
tamijoja, kako je tata? Jesu li napadi kaslja prosli? Moj tata uzima Vidatox dve nedelje i mislim da je rano za neke efekte. Vrlo je moguce da gresim, ali ja ne primecujem nikakve promene u ovom trenutku.
Ja sam juce cula prvi put za VITADOX. Danas sam ga nabavila. Postoji predstavnistvo u Tirani i San Marinu. Mora se zvati Italija da bi se zakazao sastanak u Tirani. Ono sto je bitno, ne moze da ga podigne fizicko lice. Mi smo isli preko ambasade. Boca se cuva na 5 stepeni i temperatura mora biti konstantna. Kosta 120 evra. Ovde, u Bgd. ga razni hostapleri prodaju od 600 do 1000 i vise evra i to razredjenog. Nadam se da sam nekome pomogla i iskreno se nadam da ce i mom tati pomoci.