Operacija nije moguca,jer je star 78god.i poprilicno slab,da bi podneo taj zahvat.
Konzilium lekara je doneo odluku da se podvrgne hemoterapiji,sto nisam prihvatio,s obzirom na njegove godine....stoga sam se okrenuo,ka pronalazenju nekog drugog nacia lecenja te opake bolesti kod mog starog.
Od samog saznanja da ima tu bolest koristi kospe kajsije(30kom. na dan) i pije sok(cvekla,naradza,jabuka i mrkva)
Na prolece sam zasadio 3 biljke marihuane i pre mesec ipo po receptu Rika Simpsona napravio ulje.
Prvih 5-6 dana davao sam mu jako malu dozu ulja,dok mu se nije organizam malo navikao.Povecao sam dozu,znatno,moze se reci duplo i on tu noc nije mogao otici do toaleta...oduzele mu se noge i kaze vrtelo mu se u glavi......sutradan sam tu jacu dozu podelio na 3 dela i pije je tri puta na dan( u jutro,podne i uvece)
Sada te doze podnosi ali za ovih mesec ipo(45 dana) popio je samo 5 ml.
Imam postaviti dva pitanja:
KOLIKO DUGO SE KANABIS ULJE SME PITI? (negde sam procitao da za dva meseca treba popiti 50ml.i da posle ta dva meseca treba prestati sa terapijom)
KOLIKO DUGO MOZE STAJATI, (tako napravljeno ulje od marihuane) A DA NE IZGUBI SVOJU VREDNOST? (ja ga cuvam u spricu na suvom i tamom mestu)
Molio bih sve prisutne na forumu,da mi pomognu oko ovog mog problema.... u dilemi sam,sta i kako sada i u buduce...UNAPRED ZAHVALAN