ON JE POBJEDIO OPAKU BOLEST

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
feliks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:16 pm

ON JE POBJEDIO OPAKU BOLEST

Post od feliks »

Naletejela sam na rukopis g. Čabrila, koji se po vlastitom kazivanju izlječio od malignog tumora. Pogledajte inter.stranicu:
www.milosav-cabrilo.com , ja sam sve skinula i doista ima tu puno toga za prihvatiti.

Pozdrav sviem i držte se, ne posustajte ni kad mislite da je kraj...
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Zanimljivo. Hvala na textu!
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikatoma »

mislim da ovaj post zasluzuje da se nadje ponovo na pocetku stranice, da ga vise ljudi ponovo procita.
nisam iznenadjem time da je vrlo brzo "nestao sa radara" posto ne nudi izlecenje "cudotvornim" stranim ili domacim lekovima, lekovima koji dolaze iz "napredne" Evrope ili amerike. Naprotiv, izlecenje je veoma jednostavno - prirodni sokovi.

I to je sva sustina lecenja- vratite se prirodi, ojacajte imuni sistem i nijedna "tzv bolest" vam nece moci nista. Virusi i bakterije NISU uzrok bolesti. Oni su samo simptomi (pokazatelji) da nesto nije u redu sa nama. Kao sto i RAK nije BOLEST, vec SIMPTOM, pa eliminacijom tumora (zracenje, operacija) mi smo samo tretirali simptom, ali ne i uzrok (isto kao da odes kod automehanicara kad se upali lampica za ulje u autu, i on izvadi lampicu umesto da promeni filter i ulje). Zato se tumori vracaju posle godinu, dve, tri.

A uzrok raka, kao i svih bolesti je sledece:

A) previse otrova (toksina) u telu;
B) nedostatak hranljivih materija;
C) eksponiranost elektro-magnetnim talasima;
D) stres

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... highlight=

Eliminisi ovo gore, i doziveces duboku starost (za mene je duboka starost minimum 100 godina), bices fizicki aktivan do zadnjeg dana (a ne u krevetu ili invalidskim kolicima, da te hrane na slamku i brisu ti sline i pljuvacku iz usta), i umreces PRIRODNOM smrcu, sa osmehom na licu okruzen porodicom (a ne doktorima-strancima).

Verovatno ce se neki uvrediti sto to sve ovako "brutalno" pisem, ali vremena su takva da se vise nema vremena biti fin, i paziti da nekog ne uvredis, narocito svemocne i sveznajuce ljude u belim mantilima, sa obaveznim stetoskopom oko vrata.
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Svaka cast na prethodnom postu! potpisujem sve, i levom i desnom rukom.
Odgovori