Srecni praznici i sve najbolje!!
Samo da Vam se jos jednom zahvalim za sve sto ste cinili i cinite i dalje na ovom forumu,

nemam jos uvek pojma kako je sa kontrolama jer sam ja tek prvog decembra pocela sa terapijom koju sam dobila posle boravka u terapijsom bloku (olovnoj sobi) u kg . javicu kasnije kako idu kontrole jer sam zakazala kont prvog marta. poz....micaaaa napisao:Ma bez problema!Ja se uvek trudim da govorim i pisem najjednostavnije moguce!I meni je tesko kad odem u postu da se snadjem sa racunima...,pa pretpostavljam da je ljudima kojima medicina nije posao isto...![]()
U KCS je relativno veliki problem naci korektnog endokrinologa kome bismo mogli slati pacijente i imati poverenja na dalje...![]()
Cak i Profa Damjanovic koji je geeenije ume da ima zute minute i pogleda coveka za 30 sek na hodniku...,a o ostalima da ne pricam...![]()
Zato mi je mnogo drago da si naisla na dobre lekare!!!Ajde molim te napisi kako izgledaju kontrole kod njih.
Da li su trazili PTH,osteodenzitometriju,Vit D i Ca i jon Ca da radite?
Prosto ovde su toliko ofrljaj kontrole da cesto imam potrebu da saljem pacijente dodatno da rade analize,pa eto,da ljudi ne bi kruzili,da ih usmerim odmah na VMA![]()
Pozz!