Poštovani,
mojoj majci (75) je posle silnih glavobolja i poremećaja ravnoteže, i posle poseta ORL, očnom lekaru, neurologu, ustanovljeno da ima tumor na malom mozgu. Moja majka nije mogla da hoda sama, da drži čašu....
Tumor, veličine mandarine, je usprešno odstranjen u Beogradu na Neurološkoj Klinici kod neurohirurga, primarijusa Vlade Jovanovića.
Elem, evo prošlo je 8 dana od operacije i mojoj majci je sve gore, iako je lekar zadovoljan, danas je otpuštena kući kao pokretna i sposobna. Međutim, moja majka je jako slaba, nema snage ni malo, ne može da hoda duže od 5 koraka da se ne premori. Zatim, u bolnici je kaže imala stalno neke bolove u želucu, ona kaže da je gorušica ili gastritis. Ali, poslednjih dana joj je muka i povraća joj se, i jedino je htela da pojede malo sladoleda. Biopsiju još nismo dobili, rečeno nam je za još nedelju dana.
Moje pitanje je: kako da se ophodimo prema majci, šta da radimo, čime da je hranimo, kako da znamo da li je sve u redu? Niko nam nije dao ni najkraći odgovor na ovo pitanje. Bila bih vam veoma zahvalna ako biste me malo prosvetlili u vezi ovoga, a naročito osobe koje su prošle kroz sve ovo, a i oni koji su imali svoje najbliže u sličnoj situaciji. Zahvaljujem se unapred na vašem vremenu.
Oporavak posle operacije tumora na cerebelumu
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 05, 2018 2:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Oporavak posle operacije tumora na cerebelumu
Никако не можеш да знаш да је све у реду.
Нормално је да нема снаге ако не једе и не пије воду. Ко зна колико јој је гвожђе.
Нормално је да нема снаге ако не једе и не пије воду. Ко зна колико јој је гвожђе.