opet ja

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milicicljiljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm

opet ja

Post od milicicljiljana »

Tartufa,
šta ti misliš postoje li šanse da se karcinom potpuno istopi od hemioterapije i zračenja?
Mami je kosa potpuno opala (to je najteže podnijela, ali je prihvatila periku), krv joj je savršena, sve i jedna vrijednost je regularna na nalazu, ona se dobro osjeća, mada sam joj zabranila da izlazi na sunce, kao što si nam savjetovala. Ona kaže da se potpuno normalno osjeća, više se ne umara koliko se ranije umarala i nema unutarnju temperaturu (koja ju je ranije mučila). Kilaža joj je i dalje ista.
Sutra kreće na drugu hemioterapiju, pitaću šta joj daju i poslaću ti sve zvanične nalaze do kojih dođem.
Izvini što ti dosađujem, ali se hvatam za svaku nadu kao davljenik za slamku.
Pozdravljam te i hvala ti puno.
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Za kosu mama da ne brine. To je ono što pacijentima vrlo teško pada- valjda zato što se vidi. Ali, počeće vrlo brzo da joj raste nova, verovatno tamnija i čak možda i valovita.
To je dobar pokazatelj što je u dobroj kondiciji( ne gubi na kilaži, dobro se oseća, labor. analize i KKs su dobre...). Treba dati šansu hemioterapiji a zatim i radioterapiji. Korak po korak...
Odgovori