Onolam

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

mejvis
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 11:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Onolam

Post od mejvis »

Da li je neko čuo za ovaj preparat? To je preparat za jačanje imuniteta i kažu da jako pomaže kod hemoterapija i da smanjuje rak mekih tkiva.

Tata ima karcinom pluća, neznamo još koji jer nije uspela bronhoskopija, raspao se uzorak pa sada treba da se radi nešto kao analiza ćelija ali to ne rade na kliničkom gde je radio bronhoskopiju već će uzorak poslati na vma gde se sada leči.
Iako je tumor lokalizovan na levom plućnom krilu i zahvatio je deo limfnih čborova rekli su da operacija nije moguća jer je kapacitet pluća jako mali, 40%.
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Re: Onolam

Post od mejvis »

Niko nije čuo za Onolam? :cry:
npul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 3:14 pm

Post od npul »

Moj muz,izmedju ostalog koristi i taj preparat. Ne znam sta bih vam rekla. Otprilike nedelju dana posle koriscenja Onolama on nekako ima vise snage, ne zamara se kao pre i meni se cini da prilicno dobro podnosi terapiju zracenja. Koristi ga evo vec dve nedelje. Rekla bih da je na bazi propolisa,meda i u uputstvu pise da u njemu ima 27 vrsta trava. Bili smo direktno kod te gospodje koja spravlja pomenuti preparat i nekako mi to sve deluje kao da nije prevara u pitanju. Mislim da sigurno dize imunitet,a za ovo drugo ne bih smela da garantujem. Nadam se da sam pomogla. Pozdrav :wink:
bolest dolazi na kilograme, a odlazi na grame...
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Post od mejvis »

HVALA.
I moj tata ga koristi već dva i po meseca. Prošla je treća hemo terapija i za sada je sve dobro, mnogo se bolje oseća, dobro podnosi terapije.... Da li je od toga- ne znam. I ja imam isti utisak kao i Vi.
Pozdrav
npul
Novi član
Novi član

Post od npul »

Mejvis kakvi su dalji utisci o Onolamu? Vi duze koristite ovaj preparat pa me interesuje kako vam se cini?
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Post od mejvis »

Tata je trenutno na 4. hemoterapiji. Nikakvih problema i nuspojava od hemoterapija nije imao, apetit mu je dobar, čak se nešto malo i ugojio. Pored onolama pije i Escozul sa Kube, koštice kajsije i sok od cvekle. Ima mikrocelularni karcinom pluća. Šta mu pomaže nije ni bitno, ništa ne ukidamo pa videćemo....
Sutra izlazi iz bolnice a sada su mu prvi put radili ispitivanja da vide rezlutate pa ćemo učinak znati uskoro....
Nadam se da će Vašem suprugu biti dobro, pa se čujemo da razmenjujemo iskustva.
Pozdrav
m.miki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 01, 2009 6:39 pm

Post od m.miki »

Mi imamo situaciju da je tata operisan i sa pluca je odstranjen tumor ali je konstatovan sitnocelijski maligni tumor i objasnjeno nam je da je to veoma opasno. Takodje nam je receno da standardna terapija podrazumeva hemoterapiju i zracenje a mi trenutno trazimo i druge metode lecenja pa smo naisi na onolam. Molim za informaciju kako mozemo da dodjemo do njega. Takodje bi nam znacila inforacija o ostalim metodama lecenja.

Hvala svima unapred.
npul
Novi član
Novi član

Post od npul »

Mejvis ,molim te, reci mi dalje utiske o Onolamu! Moj muz zavrsava evo vec drugu terapiju i prilicno se dobro oseca.
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Post od mejvis »

Isto je i kod nas! I posle 4. HT tata je dobro: vozi, ide na pijacu...Tumor se smanjio, radili su mu rendgen i bronhoskopiju i zaključili da terapija odlično deluje. KS mu je dobra. Prepisali su mu još 2 HT, ukupno 6.
npul
Novi član
Novi član

Post od npul »

Mejvis, jeste li zavrsili sa Onolamom? Mom muzu je ostalo jos pola flase. Kakvi su utisci na kraju?
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Post od mejvis »

Moj tata pije već 5. ili 6. flašu. Nepromenjeno je stanje, koliko može da bude dobro, dobro je, nema nekih većih tegoba.
Kako je kod vas?
npul
Novi član
Novi član

Post od npul »

Pa nista kod nas je stanje takvo da smo zvanicnu medicinu ispostovali do kraja,terapiju zracenja je odradio,ostale su samo kontrole. Osim Onolama koristimo jos neke alternativne stvarcice. Bitno mi je da se on dobro oseca, kosa je pocela da raste, prosla je ona pocetna panika.
Mada ko se jednom sretne sa ovom dijagnozom tesko da ce se ikada vise opustiti :-?
mejvis
Aktivan član
Aktivan član

Post od mejvis »

Dobro je da se dobro oseća, to je najbitnije, jer kod ovakve bolesti svaki dan je radost.... :(
A hemoterapiju niste imali, samo zračenje?
npul
Novi član
Novi član

Post od npul »

Ne, hemoterapiju nisu preporucili. Rekli su - Za sada ne treba hemoterapija, jer je uhvacen (tumor) u gradusu II. I jos su rekli da su dobre prognoze. Ja im cas verujem, a cas me obuzmu crne misli. Ono sto je karakteristicno za ovu bolestinu je da nikad ne znas na cemu si i nikad vise ni u sta nisi siguran. :-?
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

moja supruga iama karcinom pankreasa sa metastazom na jetri,,primamo hemoterapiju vec smo primili 3 ..primamo ih na 7 sedam dana,,od utorka smo poceli da pijemo lek onolam ,vreme je veoma kratko da bi imalo rezultata,,ali hteo sam da pitam ,,,kada popije mojas supruga lek onda joj dolaze velike bolove ,,,jel to normalno ili je u pitanje nesto drugo,,,,,,,,,

hvala....
Odgovori