onkologija

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
momir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 9:18 pm

onkologija

Post od momir »

zaboravih reći da je jena ALTERNATIVNA a šta je alternativa veliko je pitanje, jer pre 200 godina nije bilo: primarijus, dr. sci i sl. a ljudi su živeli i lečili se. Treba pitati tog dr. Kokija, ja imam 2 fakulteta, ajd da on završi taj svoj pa nek piše do mile volje. Svojim očima sam gledao doktore a iz razloga da me ne tuže neću da pominjem imena niti instituciju kako reanimiraju ljude koji dobijaju recimo Taxoteru prvi put. Šta je ALTERNATIVA. Priroda i Bog ili vaše (medicinsko "znanje") Nego da pustim gluposti. Za sve obolele upamtite SUSAMOVO ULJE UZIMATI SVAKODNEVO 2 puta po kafenu kašikicu. To je jestivo ulje. Čemu može nauditi ako se konzumira a jaako je važno jer ŠTITI OSTALE ORGANE PRILIKOM TERAPIJE. POTVRĐENO.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Piti ili ne piti pitanje je sad

Post od bobans1983 »

Momire prijateljica koja zivi u St. Louisu mi je rekla da je susmovo ulje prirodnog ciscenja organizma ali evo kako mi je ona rekla da se koristi ti o tome nista nisi detaljno.

Svako jutro po kafenu kasicicu ulja od susama "muljati" po ustima 15-20
minuta,kaze da je odvratno ali izvlaci sve otrove kroz pljuvacku :x
ali to se ne sme progutati nego se ispljune.

Nisam strucnjak pa neznam da li je to moguce i kako te bih zamolila nekog od lekara da mi objasni uz rizik da me kao i obicno nagrde

Hvala unapred
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Bobans,ja sam za to cula jos pre 10god.Nisam probala.To potice iz indijske tradicionalne medicine,mislim da se zove ajurveda i dosta je bila popularna u Americi.Susamovo ulje su omega 6 masne kiseline.Dobro je ujutru popiti kasicicu lanenog ulja,to su omega 3.m.k.One nedostaju u nasoj ishrani.Napisacu jos neka licna iskustva ,na nasoj temi koju je otvorila kajalena,nemaju veze sa ovim uljima.Ja sam pokusala sa temom prijatelji ,gde bi menjali nasa iskustva,misli ,posalice ,ali nije uspelo.
Hvala momiru za info o susamu,dobra je stvar.Moze da se utrljava u kozu.
Stavlja se i u jelo i salate ,po par kapi.Ja uzimam i lanene semenke i stavljam ih u salate i corbe.
Svako dobro zelim :D
momir
Novi član
Novi član

Post od momir »

Bobans, telefon za toksfajter ljuks je 062-454-044. Lek je ruski i sve najbolje biljke koje postoje a kod kojih je izraženo antitoksinsko dejstvo i antioksidantno dejstvo. Hemoterapija je metal u organizmu koji zaustavlja napredovanje kancerogenih ćelija ili ih uništava i zato se to zovu citostatici. To rade i sve biljke antioksidanti i to su prirodni citostatici kao što su beli luk, megamin, ehinacea, cvekla. Taj metal treba hitno izbaciti i za to služi toksfajter. Preporučio bih dobru knjigu od Genadija Malahova RAK I PROFILAKSA NARODNIM SREDSTVIMA koja je izuzetna.Naročito ŠEVČENKOVA METODA. Mislim da je to jedina metoda koja skroz ubija rak a ovo što ja radim kod svoje supruge je jačanje jetre, krvi i možda bih je i ja izlečio a IZLEČIĆE SE SIGURNO, ali sam svestan da ne smem rizikovati već ću preći na Ševčenkovu alkoholno uljanu metodu.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Za susamovo nisam znala, za laneno jesam. Jedna od anti-kancer kura na koje naidjoh podrazumevala je mesavinu lanenog ulja i posnog sira nekoliko puta dnevno (uz moguc dodatak semena, al mlevenog, posto kazu da se inace slabo sta iz njega iskoristi).

Toksfajter mi deluje dobro, mnoge od sastojaka vec uzimamo odvojeno... Konacno da cujem i za nesto rusko - uglavnom nailazim na americku i evropsku skolu... A o detoksu organizma se moze nasiroko - toliko je nacina da se to uradi i sa toliko strana mu se moze prici... Po inostranstvu, u prodavnicama zdrave hrane, vitamina i sl su detox-odeljci ogromni, prosto ne znas odakle da pocnes...
momir
Novi član
Novi član

Post od momir »

kat0404 da je sreće ta tema pošalica bi bilo ali je valjda sudbina da se okrene na zdravlje i pomoć ljudima. A kad smo već kod pošalica evo jednog vica: Kad su zatvorenice u ženskom zatvoru najnesrećnije. Kad im upravnica kađe da zbog njihovog ponašanja od sada dobijaju krastavce sečene na kolutiće.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Kada smo presli na viceve ,evo jos jednog ,koji mi je isprican ,zbog nase novonastale situacije,a glasi moze da bude i gore.
Osudjenika na smrt ,na elekticnoj stolici,sazaljevaju,a on odgovara moze da bude i gore.Sledeci dan mu saopstavaju da ce kazna biti izvrsena ,ali vesanjem ,stolica se pokvarila.On kaze, pa rekao sam vam da moze da bude i gore. :D :lol: :o
momir
Novi član
Novi član

Post od momir »

dobar je. a znaš ono kad Slovenac prolazi pored Bosanca i uvek mu kaže: Fuj, glupi Bosanac. Ovaj mu odgovara - Kako vama nedostaje kalcijum i tako uvek. Jednom se Slovenac uplaši i ode da prekontroliše krvnu sliku kad ono stvarno mu fali kalcijum. Nađe on Bosanca i pita: Jeli Boga ti, kako si znao. A, čuj ba. Pa ja ti godinama j...m ženu a tebi nikako da niknu rogovi.
Odgovori