Molim vas za odgovor...
Naime skoro sam bila u poseti ujaku koji boluje od raka pluca(mikrocelularni)sa metastazom..Koliko sam videla na otpusnoj listi velicina je 113mm.Isao je na hemoterapiju i na zracenje(medicinska sestra je rekla da je imun na zracenje)sada je 21 dan kod kuce a nakon toga se vraca u bolnicu..Jako je mrsav,slabo jede,kaze da nema potrebu za vodom i hranomi ..Da li ima neke nade???
ODG1
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 08, 2012 3:31 pm
Re: ODG1
marijasavic napisao:Molim vas za odgovor...
Naime skoro sam bila u poseti ujaku koji boluje od raka pluca(mikrocelularni)sa metastazom..Koliko sam videla na otpusnoj listi velicina je 113mm.Isao je na hemoterapiju i na zracenje(medicinska sestra je rekla da je imun na zracenje)sada je 21 dan kod kuce a nakon toga se vraca u bolnicu..Jako je mrsav,slabo jede,kaze da nema potrebu za vodom i hranomi ..Da li ima neke nade???
Re: ODG1
Nada UVEK postoji i mora da postoji i da vuce coveka napred! Generalno mikrocelularni ca ima jako losu prognozu i vazi za najmaligniji oblik raka pluca koji je imun na zracenje dok hemoterapija moze dati dobre rezultate. Ali izuzetaka uvek ima!!