Zdravo.
Imam velikih problema sa glavom.
Inace me bolela glava,ali pre 2 godine to je intezivnije pocelo.
Naime bolela me je pre kao migrena. Boli me tri dana i prodje ,medjutim pre dve godine me strasno bo;i konstantno. Bez prestanka. Mesecima i mesecima.
Otisla sam da mi vade krv i gledaju sve i u redu je. Kada sam otisla kod doktora nista. Skener glave nista.
Ali pre mesec dana pojavili su mi se grcevi u glavi. Neizdrzivi.
U pocetku me uhvati jedan grc i boli oko minut. Ali poslednjih par dana uhvate me serija grceva i bole me po 10-20 minuta. Kada prodju sve mi je nestvarno... Pa opet nakon par minuta... Hvataju me svuda po citavom delu glave.
Ima kada me ne uhvate par sati, a onda opet.
Pijem lekove i ne pomazu.
Ne znam ni otprilike sta moze biti to... Migrena nije jer me stalno,svaki dan boli i grci mi se.
Vise ne znam sta da radim, dodje mi da glavom kroz zid prodjem, postaje ne izdrzivo...
Imate li nesto da kazete? Sta Vas asocira....?
Molim za pomoc...savet
Re: Molim za pomoc...savet
Lekar nisam, ali mi je prosto neverovatno da se ne zna uzrok tom bolu. A da uradite MR glave?biva napisao:Zdravo.
Imam velikih problema sa glavom.
Inace me bolela glava,ali pre 2 godine to je intezivnije pocelo.
Naime bolela me je pre kao migrena. Boli me tri dana i prodje ,medjutim pre dve godine me strasno bo;i konstantno. Bez prestanka. Mesecima i mesecima.
Otisla sam da mi vade krv i gledaju sve i u redu je. Kada sam otisla kod doktora nista. Skener glave nista.
Ali pre mesec dana pojavili su mi se grcevi u glavi. Neizdrzivi.
U pocetku me uhvati jedan grc i boli oko minut. Ali poslednjih par dana uhvate me serija grceva i bole me po 10-20 minuta. Kada prodju sve mi je nestvarno... Pa opet nakon par minuta... Hvataju me svuda po citavom delu glave.
Ima kada me ne uhvate par sati, a onda opet.
Pijem lekove i ne pomazu.
Ne znam ni otprilike sta moze biti to... Migrena nije jer me stalno,svaki dan boli i grci mi se.
Vise ne znam sta da radim, dodje mi da glavom kroz zid prodjem, postaje ne izdrzivo...
Imate li nesto da kazete? Sta Vas asocira....?
Radila MR.
I nista...
A bolovi su tu..
I nista...
A bolovi su tu..
Moram da ti kazem da nisi jedina koja ima te probleme sa glavom, tj sa glavoboljom. Imam slicne simptome, tu je i migrena i od pre neko vreme imam ceste nesvestice cak i nocu i niko nezna da mi kaze uzrok.