Hocu samo da podelim sa vama koji ste bili moji sapatnici da je moja sestra izgubila bitku u nedelju u 15h.
Njena volja da pobedi opaku bolest nije bila dovoljna.A borila se do polednjeg trena svesnosti,nije htela da se preda...
Moje lepe sestre nema,njeno izmuceno telo nije podnelo hemoterapiju.
Svima vama zelim mnogo vise srece,koju ona nije imala...
moja sestra
cveto izvini molim te nisam znao sta se desilo u medjuvremenu ostavio sam ti poruku kada si pitala kako se leci jer sam se ovog trenutka uclanio, grozno se osecam i sto nisam bolje pratio forum, sta god da ti kazem ne mogu ti pomoci da je vratis ali ti moras da nastavis da zivis,jos jednom primi moje iskreno od srca saucesce i drzi se.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm
Moje iskreno saucesce.
Danas su puna cetiri mjeseca od kako je moja lijepa majka otisla. Tuga nije popustila ni za tren, svakim danom je sve teze i praznije.
Ipak, moras biti hrabra. Pokusaj naci snagu u sjecanju na svoju sestru, isto kao i ja sto ne dozvoljavam sebi da zaboravim njene divne ruke, njene oci, mali nosic, njenu dobrotu i podrsku...
Praznina je sve veca, ipak zivot mora ici dalje, ma koliko se nama cini da je sve stalo za nas u tom trenutku ogromnog gubitka.
Budi hrabra. Pozdrav.
Danas su puna cetiri mjeseca od kako je moja lijepa majka otisla. Tuga nije popustila ni za tren, svakim danom je sve teze i praznije.
Ipak, moras biti hrabra. Pokusaj naci snagu u sjecanju na svoju sestru, isto kao i ja sto ne dozvoljavam sebi da zaboravim njene divne ruke, njene oci, mali nosic, njenu dobrotu i podrsku...
Praznina je sve veca, ipak zivot mora ici dalje, ma koliko se nama cini da je sve stalo za nas u tom trenutku ogromnog gubitka.
Budi hrabra. Pozdrav.
Re: moja sestra
Primi moje iskreno saucesce,strasno mi je zao.....Znam da se nadala i borila ali nekada je prokleta bolest jaca i pobedi.Tebi ce u secanju ostati jedno divno stvorenje, jedan borac.Budi jaka!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 3:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Mnogo mi je zao zbog tvoje sestre,kad se vratim na tvoje postove vidim sa koliko ljubavi si trazila nadu u spasenje i koliko truda je ulozeno da joj se pomogne.Zao mi je zto je moralo ovako da se zavrsi,bol je velika i nije lako kad se izgubi najdraza i bliska osoba.Moje iskreno saucesce.
zdravlje dece najvece blago
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Smrt je konacna i smrt je tragicna ako se tu zaustavi zivot za sve bliske.
Treba se secati i pricati drugima o onima koji su nas napustili.Ako nas je njihovo telo napustilo,ne mora i njihov duh.
To je ono sto sada moramo da uradimo za njih,da im darujemo tu besmrtnost.
Oni vise ne mogu da budu tu...A na nama je da njihova smrt ne bude uzaludna,da naucimo da je zivot samo jedan i ga treba ziveti bez straha.
Oni ne bi hteli da vide kako kaznjavamo sebe unutrasnjom smrcu...
Hvala svima na toplim recima...svaka prica o njoj,svaka rec o njoj,za nju znaci besmrtnost.
Treba se secati i pricati drugima o onima koji su nas napustili.Ako nas je njihovo telo napustilo,ne mora i njihov duh.
To je ono sto sada moramo da uradimo za njih,da im darujemo tu besmrtnost.
Oni vise ne mogu da budu tu...A na nama je da njihova smrt ne bude uzaludna,da naucimo da je zivot samo jedan i ga treba ziveti bez straha.
Oni ne bi hteli da vide kako kaznjavamo sebe unutrasnjom smrcu...
Hvala svima na toplim recima...svaka prica o njoj,svaka rec o njoj,za nju znaci besmrtnost.