moja sestra

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
cvet_bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

moja sestra

Post od cvet_bg »

Hocu samo da podelim sa vama koji ste bili moji sapatnici da je moja sestra izgubila bitku u nedelju u 15h.
Njena volja da pobedi opaku bolest nije bila dovoljna.A borila se do polednjeg trena svesnosti,nije htela da se preda...
Moje lepe sestre nema,njeno izmuceno telo nije podnelo hemoterapiju.
Svima vama zelim mnogo vise srece,koju ona nije imala...
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Draga moja,primi moje iskreno saucesce.Jako mi je zao,saosecam sa tobom i vec me strah dolaziti na ovaj forum jer svaki dan je sve gore.

Tebi puno hvala jer si mi jako puno pomogla.
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

Strasno mi je zao, moje saucesce!
sentinel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 07, 2009 10:53 am

Post od sentinel »

cvet_bg, primi moje najiskrenije saucesce.
cemi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 9:07 pm

Post od cemi »

Primi moje najiskrenije saucesce
slavisa.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 11:35 pm

Post od slavisa. »

cveto izvini molim te nisam znao sta se desilo u medjuvremenu ostavio sam ti poruku kada si pitala kako se leci jer sam se ovog trenutka uclanio, grozno se osecam i sto nisam bolje pratio forum, sta god da ti kazem ne mogu ti pomoci da je vratis ali ti moras da nastavis da zivis,jos jednom primi moje iskreno od srca saucesce i drzi se.
milicicljiljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm

Post od milicicljiljana »

Moje iskreno saucesce.
Danas su puna cetiri mjeseca od kako je moja lijepa majka otisla. Tuga nije popustila ni za tren, svakim danom je sve teze i praznije.
Ipak, moras biti hrabra. Pokusaj naci snagu u sjecanju na svoju sestru, isto kao i ja sto ne dozvoljavam sebi da zaboravim njene divne ruke, njene oci, mali nosic, njenu dobrotu i podrsku...
Praznina je sve veca, ipak zivot mora ici dalje, ma koliko se nama cini da je sve stalo za nas u tom trenutku ogromnog gubitka.
Budi hrabra. Pozdrav.
Natasha2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 12:18 pm

Post od Natasha2 »

iskreno saučešće draga.
Svi mi ovde,veruj,znamo kako se osećaš.Sve reči utehe su suvišne...
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Re: moja sestra

Post od mamacita »

Primi moje iskreno saucesce,strasno mi je zao.....Znam da se nadala i borila ali nekada je prokleta bolest jaca i pobedi.Tebi ce u secanju ostati jedno divno stvorenje, jedan borac.Budi jaka!
Slika
duplabaka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 3:24 pm
Kontakt:

Post od duplabaka »

Mnogo mi je zao zbog tvoje sestre,kad se vratim na tvoje postove vidim sa koliko ljubavi si trazila nadu u spasenje i koliko truda je ulozeno da joj se pomogne.Zao mi je zto je moralo ovako da se zavrsi,bol je velika i nije lako kad se izgubi najdraza i bliska osoba.Moje iskreno saucesce.
zdravlje dece najvece blago
cvet_bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm

Post od cvet_bg »

Smrt je konacna i smrt je tragicna ako se tu zaustavi zivot za sve bliske.
Treba se secati i pricati drugima o onima koji su nas napustili.Ako nas je njihovo telo napustilo,ne mora i njihov duh.
To je ono sto sada moramo da uradimo za njih,da im darujemo tu besmrtnost.
Oni vise ne mogu da budu tu...A na nama je da njihova smrt ne bude uzaludna,da naucimo da je zivot samo jedan i ga treba ziveti bez straha.
Oni ne bi hteli da vide kako kaznjavamo sebe unutrasnjom smrcu...

Hvala svima na toplim recima...svaka prica o njoj,svaka rec o njoj,za nju znaci besmrtnost.
Odgovori