MAMOGRAFIJA I RAK

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

istinaboli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 11:29 am

MAMOGRAFIJA I RAK

Post od istinaboli »

Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Ziva istina. Sve ovo pisalo u Zoni Sumraka... To je nacin da masonsko-sorosevsko-vatikanski mocnici koji vladaju iz senke u dogovoru sa vanzemaljcima preuzmu zemlju kako bi se oslobodila planeta za dolazak vanzemaljske civilizacije. Prvo te zrace mamografom, pa te nahrane sojom, pa kad dobijes rak lece hemoterapijom i zracenjem kako bi te se resili. Ali zato je, draga nam Ivona, borac za dobro i svetski mir, prokljuvila ovu multigalakticku zaveru i ponudila eliksir izlecenja i oslobadjanja od kontrole multinacionalnih korporacija, u vidu dugo skrivanog eliksira, vitamina B17, koji farmaceutska mafija pokusava da sakrije od ljudi kako bi ih kontrolisala. Buduci da joj nece uspeti da sakrije ovaj cudotvorni eliksir, svetska sorosevsko-masonsko-vatikanska banda ce poceti da pri rodjenju u ljude ubacuje implante koji ce ih ciniti gadljivim na svemocni vitamin B17. Sve sam te tehnologije video kada su me preksinoc oteli vanzemaljci, cega se naravno ne secam posto su mi isprali mozak. A i bilo u X-files....

Ivona, hvala ti i puno uspeha u razotkrivanju ove svetske (da ne kazem mulltigalakticke) zavere koju propagira B92 i americko-sorosevsko-vatikansko-masonski poslusnik Veran Matic koga finansiraju svetski vladari iz senke i vanzemaljci. Pobedicemo mi jer imamo Teslin stit, Ivonu, Isidoru Bjelicu, vojvodu Dr. Vojislava Seselja i prorocanstvo Tarabica... Zivela Srbija, Smrt B92!!!
Cogito ergo doleo....
istinaboli
Novi član
Novi član

peniko

Post od istinaboli »

s obzirom da su te kako kazes oteli vanzemaljci mislim da nije ni potrebno da komentarisem nesto mnogo tvoju poruku al hajde sada procitaj sta je zena napisala pa onda donesi stav jer ona vanzemaljce i ne pominje mada vidim tebi se bas cesto javljaju
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Meni se iskreno svidja sta zena pise ali... Malo preteruje iako u nekim glavnim crtama verovatno ima istine u njenim tekstovima. Ali ima preterivanja i supljina. Npr. tekst o AIDS-u, sve je to lepo on ne postoji ali nije dovoljno objasnjeno sta se desava sa, kako ona kaze "obolelim" od side. Tekst o cigaretama i izazivanju raka... Pise da Japan ima najmanji broj obolelih od raka a po toj teoriji radioaktivnih cestica upravo tamo treba da ima najvise obolelih... Nemam dovoljno znanja pa se ne uplicem u tekstove sa medicinskom tematikom ali ovo gledam sa logicke strane...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Re: peniko

Post od peniko »

istinaboli napisao:s obzirom da su te kako kazes oteli vanzemaljci mislim da nije ni potrebno da komentarisem nesto mnogo tvoju poruku al hajde sada procitaj sta je zena napisala pa onda donesi stav jer ona vanzemaljce i ne pominje mada vidim tebi se bas cesto javljaju
Procitao sam naravno sve linkove sto si postovala i tekst je odgovor na sve sto sam procitao na tim linkovima, a vanzemaljce spominjem svaki put kada se kojekakvi ..... pojave sa teorijama zavere. Ona prica o B92 je toliko neukusna i jadna da vec vidim da se tu radi o jednom ispranom mozgu sa raznim manijama i izvrnutim politickim stavovima (kojima ovde nije mesto). Ovo je forum DOKTOR. Naravno, ko zeli da se leci nemedicinski, moze to slobodno, ali ima foruma na kojima moze da pise na tu temu:

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=295930 i tako dalje...
Cogito ergo doleo....
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Licno za B92 mislim da je u pravu ali to je u celoj prici toliko periferna stvar da ne treba to komentarisati...
Kazes da su stavovi izvrnuti a po cemu tvoji nisu? :wink: No to je sve nebitno :wink:
Voleo bih da se javi neki doktor koji ce imati vremena da razbije ove tekstove ali ne da kaze "ma ona lupa gluposti" vec da ljudima koji su nemedicinari na njima jasan nacin objasni zasto ovaj teskt nije tacan...
Naravno ako je ovo neistina :o
istinaboli
Novi član
Novi član

nisam postovala ves postovao al dobro....

Post od istinaboli »

da i ja bi voleo da se javi doktor i kaze:jeste to je istina,trijemo i sakatimo ljude! a sto se tice japana ne znam ali znam da svi krive npr. cigare za rak a kada je neko pomenuo da su nuklearne probe uzrok raka,rendgensko zracenje i sl? a ovo jeste forum "doktor" a ona bas i pise izmedju ostalog i o doktorima!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Pa pobugu na sva zvona zvoni da razne vrste zracenje izazivaju rak! A ja ne ocekujem da dodje doktor i da kaze da je to istina vec da na racionalan nacin obori ove tvrdnje ukoliko je to moguce. A to za japan je tekst sam sebe pojeo...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Licno za B92 mislim da je u pravu ali to je u celoj prici toliko periferna stvar da ne treba to komentarisati...
Kazes da su stavovi izvrnuti a po cemu tvoji nisu? No to je sve nebitno
Pa ja na forumu Doktor nisam nikada iznosio politicke stavove tako da je tvoje misljenje o mojim stavovima krajnje irelevantno, buduci da ne znas kakvi su.
da i ja bi voleo da se javi doktor i kaze:jeste to je istina,trijemo i sakatimo ljude!
Ako neko ovde nesto sakati, to ti sakatis inteligenciju i zdrav razum i trujes ovaj forum budalastinama.
a ovo jeste forum "doktor" a ona bas i pise izmedju ostalog i o doktorima!
Ali to ne znaci da moze da dodje svaka ....... i da pise sta hoce na bazi svoje izvrnute percepcije.
Cogito ergo doleo....
istinaboli
Novi član
Novi član

b

Post od istinaboli »

na sva zona se prica da zracenje izaziva rak a zene se masovno pozivaju na memografiju,trudnice se snimaju ultrazvukom,snimaju se pluca deci....ko je ikada na televiziji npr. pricao koliko stetan efekat to ima? d,kaze se da zraci ali je to malo zracenje i sl. a isti ti doktori se sakriju iza zida kad te ozracuju. znaci ti ocekujes od doktora da ti racionalno objasni kakvo zlo rade ljudima? pa objasnice ti oni to sigurno barem im je fond reci velik pa kad pocnu da se razbacuju sa strucnim recima ni njima samima nije jasno sta pricaju a sto se penika tice ne znam tvoji komentari su najblaze receno smesni
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

trudnice se snimaju ultrazvukom
pa kakve veze ima uz sa zracenjem????????????????????????? :o :o :o :o :o
Cogito ergo doleo....
istinaboli
Novi član
Novi član

uz

Post od istinaboli »

"Ultrazvučni pregledi koriste zvučne valove visoke frekvencije da vide
unutrašnjost tijela. Zvučni valovi su toliko visoki da ih ljudsko uho ne
može čuti. Zvučni se valovi usmjeravaju na unutarnje organe iz malog,
vibrirajućeg kristala na ručnom skeneru (sondi). Sonda reflektira zvuk
ili “odjekuje” i tako stvara sliku." jedan od razloga pojave leukemije kod dece je upravo ultrazvuk.al ako te tesi to sto ne zraci onda bas lepo
Korisnikov avatar
srpkinja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 1:34 pm

Re: b

Post od srpkinja »

istinaboli napisao: a isti ti doktori se sakriju iza zida kad te ozracuju.
e.. pa stvarno...zamisli kada bi zdravstveni radnik koji radi sa aparatom za zracenje bio non stop u prostoriji...
hmmm, ovde vise na ovaj forum ne vredi ni svracati , svima je dozvoljeno da pljuju po lekarima a za uzvrat
ne nude nikakvo pouzdano , dokazima potkrepljeno drugacije lecenje..
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Re: b

Post od Dejanbg »

istinaboli napisao:na sva zona se prica da zracenje izaziva rak a zene se masovno pozivaju na memografiju,trudnice se snimaju ultrazvukom,snimaju se pluca deci....ko je ikada na televiziji npr. pricao koliko stetan efekat to ima? d,kaze se da zraci ali je to malo zracenje i sl. a isti ti doktori se sakriju iza zida kad te ozracuju. znaci ti ocekujes od doktora da ti racionalno objasni kakvo zlo rade ljudima? pa objasnice ti oni to sigurno barem im je fond reci velik pa kad pocnu da se razbacuju sa strucnim recima ni njima samima nije jasno sta pricaju a sto se penika tice ne znam tvoji komentari su najblaze receno smesni
Da ne valja se mnogo slikati rentgenom, to ce ti svi reci. Ali jedno slikanje nosi malu kolicinu zracenja i cost/benefit govori u prilog da se naprave snimci. Sad i ti preterujes... Neko se izlomi i treba da se napravi snimak kostiju ali ne to ne treba da se uradi jer to izaziva rak :-?
@peniko
Ne ne znam tvoje stavove ali si ti prvi potegao ovde politiku i nazvao tudje stavove glupim. Od celog texta o mamografiji zapazio si samo deo o B92...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

jedan od razloga pojave leukemije kod dece je upravo ultrazvuk.al ako te tesi to sto ne zraci onda bas lepo
Ovo je jedna od najvecih budalastina koje sam ikada procitao. Pa isto tako kao sto uredjaj proizvodi talase visoke ƒ, tako oni postoje i u prirodi, npr. kad slusas muziku. Kako ultrazvuk deluje na tkivo: Buduci da je zvuk mehanicki (ne elektromagnetni) talas, on izaziva oscilacije okruzenja kroz koje prolazi. Ultrazvukom se smatra svaki zvuk iznad 20KHz, a samim rastom frekvencije raste i brzina odvijanja ciklusa zvucnog talasa, tj. smanjuje se vreme potrebno da se odvije ceo talas. Buduci da dolazi do vrlo brzog osciliranja cestica kroz koje zvuk prolazi, a samim tim i do trenja izmedju tih cestica, one se greju. Preneseno na ultrazvuk koji se primenjuje u medicini, jedini nusprodukt delovanja ultrazvuka na tkivo moze biti odredjeno zagrevanje tkiva koje prenosi mehanicku oscilaciju, tj. talas, odnosno cisto MEHANICKA nuspojava. E, sad, kako je Ivona (ili ko god) zakljucio da zagrevanje tkiva koje nastaje i kad sedis na peci npr., ne znam, ali je ocigledno da se radi o totalnom laiku koji ne zna o cemu govori...
Cogito ergo doleo....
Odgovori