Mozda ste primetili da nisam ni malo zatvorena prema alternativnim oblicima lecenja

,a vidim da ovde ima raznih pitanja i saveta pa cu pokusati da svima skrenem paznju na nesto.

1.Obavezno unosite sto vise tecnosti(2-3L),preciscene vode.( filterom_ima jako jeftinih 1000 dinara,a traju dugo-par godina,samo menjate filter na tri meseca po 350 din.) 2.Pijte zeleni caj moze Fructus 2-3 solje dnevno,nemojte da vas neko odere,sasvim je dobar i ovaj)Surutka u prahu ima je u radnjema zdrave hrane(100 din za 2-3)nedelje 3.Izbegavajte presoljenu hranu. 4. od vitamina preporucujem Oligogal Se(150 dinmesecna doza),jedna kapsula dnevno uz jelo,ako vam nije muka-retko kome je muka od njega,Beviplex granule*(50 ak dinara nedeljna doza),zbog ukusa,mogu i u caj,ili bevipleks drazeje 1 -3 dnevno uz jelo(100 din mesecna doza).Bedoxin teablete3 puta po jedna pre jela(150 DIn mesecna doza),odlicno protiv mucnine!Propolis decje kapi kad god vam padne na pamet,kao i med sa mlecom! 5.U toku terapije i posle nje provera svih briseva(nosa,zdrela,vaginalni,uretealni-za muskarce,kultura sputuma-ispljuvka,urinokultura,koprokultura-stolice,bakterioloski i mikoloski,ne retko se namnoze gjivice,koje onda stvore mnogo problema raditi na 15 dana u toku terapije,a posle terapije jednom ako je sve ok ne ponavljati,uraditi na zalost privatno...

moja preporuka "konzilijum",ne mora,moze i Torlak,ali su cene iste,a daleko je,uput se tesko dobija,ako neko moze da dobije uput,onda Torlak...

6.U slucaju mucnine,djumbir u jelo,vitamin B6,ako to ne pomogne Klometol,ali njega ne smeju svi koristiti-alergicni,ljudi,sa malignim i benignim tu jajnika,nekada dojki,io jako cesto hipofize,kao ni epilepticari,niti ljudi koji su skoro imali intervenciju na mozgu! Klometol i Eglonil piti uz konsultacije! 8.U slucaju povisenih transaminaza(AST,ALT),izbacivati masno ,prezacinjeno,a ako krenu da rastu pitati lekara za koriscenje,Essentiale Forte-nekada sme i pozeljan je,nekada nikako ne sme) 9.bol je posebna tema,mislim da sam nekome odgovarala u neurologiji,ali ne vidim vise taj post... Ako vas interesuje nesto blize o tome,naslovite temu tako,please

10.psihoterapiju kod dobrih terapeuta!!!! kao i terapiju lekovima(anksioliticima i antidepresivima najtoplije preporucujem!Svedok sam kolikim ljudima je a mnogo,mnogo, pomogla,medju njima sam i ja! 10.Ovo je bio medicinski ideo iza koga potpuno profesionalno,licno i iskustveno stojim,ako vas nesto zanima,u vezi sa gore navedenim trudicu se da vam odgovorim sto pre!
sada sledi nemedicinski deo iza koga takodje stojim licno i iskustveno!Moja preporuka svima je post,najblazi,bar tri dana,ako neko ne moze svaki svestenik ce ga osloboditi,ispovest i Sveto Pricesce ,Ulje Sv,Nektarija Eginskog,citanje,akatista i molitvi njemu, i beskrajno poverenje u Boga,koliko god ludo zvucalo,ljutilo nas,besneli,bili tuzni,ipak sve ima nekog smisla,dobrog.
Jos jednom Svaki rak je izleciv