Magnetna rezonanca privatno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm
Magnetna rezonanca privatno
Molim vas da mi napisete gdje je najbolje uraditi magnetnu rezonancu privatno u Beogradu.Hitno su mi potrebne informacije
Re: Magnetna rezonanca privatno
Adresa Skerlićeva 22, kod Hrama Svetog Save
Telefon 011 34 41 886
Dijagnostički centar HRAM
http://hram.mojlekar.net/?page_id=4
Srecno, S
Telefon 011 34 41 886
Dijagnostički centar HRAM
http://hram.mojlekar.net/?page_id=4
Srecno, S
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm
A da li znate kakvi su strucnjaci u centru Panacea.Ko ima bolji aparat panacea ili hram.Pozz
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
VMA, imaju aparat od 3T, veoma dobre strucnjake...ako biste vec na pregled idite tamo, platite kao i svuda...
vma, vma, vma!! sve što drugi nisu znali ili umeli (!) uradili su mi na vma! i ultrazvuk, kardiolog, nefrolog... istina, priznajem, nisam išao na "magnet" ali da mi (ne daj bože) zatreba -samo na vma.... pozzz
Ne znam da li privatni KBC na Novom Beogradu ima magnetnu rezonanacu, ali znam da tamo radi najbolji radiolog, doktorka Jašović, što je veoma važno za "čitanje" nalaza.medicina77 napisao:Molim vas da mi napisete gdje je najbolje uraditi magnetnu rezonancu privatno u Beogradu.Hitno su mi potrebne informacije
EUROMEDICmedicina77 napisao:Molim vas da mi napisete gdje je najbolje uraditi magnetnu rezonancu privatno u Beogradu.Hitno su mi potrebne informacije
Alekse Nenadovica br.8
011/3448-056 ; 011/3448-057 ; 011/3443 794
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 11, 2013 12:11 am
Re: Magnetna rezonanca privatno u Srbiji
Pomaze Bog,
da li neko zna gde bi se moglo jos praviti magnetna rezonanca na dojci u Srbiji? Negde u blizini Trstenika bi bilo vazno. Hvala unapred Aleksandra
da li neko zna gde bi se moglo jos praviti magnetna rezonanca na dojci u Srbiji? Negde u blizini Trstenika bi bilo vazno. Hvala unapred Aleksandra