Lung Cancer

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Bach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 8:19 am

Lung Cancer

Post od Bach »

Veoma sam zabrinuta...dali netko moze da mi kaze kolike su nade..
Moj rodjak je za 3 dana saznao da ima rak pluca,,diagnoza Small Cell Lung Cancer...rekli su mu da mora primiti 6 terapija...kolike su nade..
Ivana_82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 1:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ivana_82 »

Jedan od najmalignijih i najagresivnijih CA, ne operise se vec se leci iskljivo hemoterapijom i zracenjem, i pored toga sto dobro reaguje na primenjene terapije zbog velike agresivnosti prognoza je uvek ne izvesna.
Bach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 8:19 am

Post od Bach »

Dali to znaci da su sanse jako jako male,,,jer najvise sto nas je zabrinulo je to sto su lekari rekli da moze da jede sve sta pozeli p cak i da uzme koji put i neko alkoholno pice...to je malo nejasno.Zivim u Sydney i ovde lekari ne daju nikakve sanse samo 20% sto je neshvatljivo za tako kratko vreme.....
stevehailey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2022 6:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Lung Cancer

Post od stevehailey »

Ово је тако срцепарајућа вест. Надајући се брзом опоравку.
yangtulo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 04, 2022 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Lung Cancer

Post od yangtulo »

Newly added snake skins are more diverse so that players can choose and change the appearance of their snakes to become more unique. Snake io has also fixed some minor bugs and optimized them for a smoother and more engaging player experience.
Odgovori