Lista čekanja na radioterapiju-čekajući smrt?

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Re: Lista čekanja na radioterapiju-čekajući smrt?

Post od Bojana2311 »

Ima li novosti, zokac?
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Jos nista Bojana kad budem znao vise javljam vam!Stanje ocevo isto bez promena za par dana krece na zracenje,ako se nesto ne izjalovi a nadam se da nece.BORIMO SE !

Pozdrav svima!
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Nazalost kao sto sam i imao predosecaj izjalovilo se odnosno doslo do nesporazuma tako da tek krajem meseca mu je zakazan ct,pa posle toga zracenje.Sta da vam kazem osim da ne gubimo nadu.On i dalje koristi sve ono sto sam naveo i ne da se malo se razocarao ali vratio sam mu veru nateravsi ga da uradi privatno obican rtg pluca i doktor radiolog (inace nas poznanik preko 40 god iskustva) po snimku kaze ne siri se stoji! to je i meni ojacalo nadu i raspolozenje tako da je on fizicki solidno a za psihu sam mu ja tu.

Licno na sebi testiram antiparazitni program i ciscenje jetre po dr.CLARK posto bi njemu da ubacim i to,ali moram da budem siguran da to daje neke rezultate i da nije stetno po zdravlje.Pitate se zasto ja pa i ja bolujem od slabog imuniteta i oseticu bilo kakvu promenu.Trenutno sam 5 dan traje 41 dan i osecam se isto jer tek sad krecu jace doze i prerano je da bilo sta kazem malo je tesko za stomak ali uz voce se dobro podnosi.

Sretan vam 1 maj probajte da se opustite i verujte u bolje dane!

BOZE POMOZI NAM I OPROSTI NAM SVIMA!

ZOKAC24
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Zao mi je Zokac zbog nesporazuma i sto morate da cekate. Ali, pametno koristite vreme, posto vaam je vreme i saveznik, ali i neprijatelj.
Bravo za antiparazitni program, a posto ja moram da dam savet ( to je jace od mene, a sve u zelji da pomognem ), preporucujem zelenu glinu za ciscenje organizma. Kazu da je jako dobra, cekam ovih dana da stigne u prodavnicu zdrave hrane, da je i ja kupim, da isprobam, pa posle 3 nedelje mogu da vam kazem subjektivni osecaj. Za sada koristim samo sivo belu glinu za ciscenje lica, i za to mogu da tvrdim da je odlicna, vide se rezultati, izgledam 5 godina mladje :) Moram i da se nasalim malo.
Elem, ako imate volje i vremena, valja probati zelenu glinu. preporucuju je i zdravim osobama, ceo program traje 3 nedelje, saljem link:

http://www.alternativa-za-vas.com/index ... om-glinom/

Veliki pozdrav od Bojane!
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Cao Bojana!

Da cuo sam za glinu.Iz iskustva jedne zenine prijateljice saznao sam da koristi neku Zeolit glinu i kaze da je zadovoljna delovanjem i na tome se i zavrsilo nisam se produbio i shvatio odmah o cemu se radi .Super je to sto vam deluje tako blagotvorno na kozi,sto verovatno znaci ce zelena glina dobro delovati i na vas organizam.Srecno sa glinom i moram i ja malo da proguglam jer sam procitao da je najbolja sa Sicilije i Francuske ali prostudiracu to mnogo informacija skupljam svaki dan i pokusavam da pohvatam samo ono najbolje.

Cujemo se sa iskustvima nadam se da ce biti dobri.

Uzdravlje svima!
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Nre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 3:54 pm

Post od Nre »

Zokac24
Овде сам прочитао о стању твог оца. Напиши шта се дешава.

Како си прошао са чишћењем јетре?

У природи има много ствари које помажу, лече итд. Чишћење јетре нисам пробао, али гладовање, тј пост, прави пост, може да буде и православни а можда и није, али је пост, а кажем прави пост, јер се не једе ништа, и фантастично сам се осећао и то препоручујем сваком.
Док је природни физички рад заузимао место физичког васпитања, дотле су поколења била здрава и снажна. Откако је заведено вештачко физичко васпитање, тј. бескорисни спорт, здравље и снага су у наглом опадању.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Pozdrav Nre

Pa evo odmah da ti odgovorim i otac i ja smo izgurali 40 dana sa antiparazit programom i sa po 1 ciscenjem jetre.Nije losa stvar,meni se regulisao pritisak a ocu ne znam da li je pomoglo ne mogu nista da tvrdim zato sto koristi vise stvari,ali nije losa stvar ubija bakterije,parazite i ostale zgadije u organizmu.

Sto se posta tice Veliko Gospojinskog od 14-28 avgusta licno do sad sam skinuo 10kg i solidno se osecam jer cisti i dusu i telo.
Nre
Novi član
Novi član

Post od Nre »

Здраво Zokac24,

Драго ми је да прочитам да си имао користи од чишћења јетре, да се притисак стабилизовао.

Некако ми је ипак битније здравље твог оца, јер ми делује да је ту ситуација озбољнија. Надам се да си већ контактирао Николу Трифуновића и да је већ посетио ваш дом. Надам се, јер знам да ако би се придржавао његове терапије, да би вам свима било далеко боље, а поготово оцу.

Није битно само да се саслуша Никола, него да се уради шта каже само да би се човек вратио у природно магнетно поље. Уз ваш рад на здрављу са аспекта исхране, резултат би био далеко далеко бољи.

Ако будеш имао среће и памети што би рекао наш народ па да се пребациш на исхрану без меса и рибе, тј како ја волим да кажем пост целе године, здравље код тебе више не би била тема. Наравно да једеш умерено количински. Написао сам "пемети", не зато што мислим да ниси паметан, него да би неко кренуо да се храни посно целе године, што је сада по мом мишљењу једна исхрана стварно достојна човека из више разлога, то на духовном плану мора да прихвати, и да у томе ужива да би то имало правог смисла.
Ја се већ дуго година храним без меса и рибе, притом сам се бавио сво време скоро профи спортом, и захвалан сам Богу за тај дар који ми је дао да променим начин исхране. За сада је моје здравље одлично, може и боље, али сам стварно задовољан. Не знам да ли сам здравији од других, али сам срећан. Не знам да ли је исправно то што радим, али сам све ове године био срећнији и задовољнији него икад. То и свакоме желим.

Уздравље
Док је природни физички рад заузимао место физичког васпитања, дотле су поколења била здрава и снажна. Откако је заведено вештачко физичко васпитање, тј. бескорисни спорт, здравље и снага су у наглом опадању.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Pozdrav Nre

Hvala vam na savetima i lepim zeljama i ja vama zelim sve najbolje takodje.Sto se tice tog akademika Nikole nisam ga jos kontaktirao jer nisam u mogucnosti da bilo sta
radim jer kao sto sam i vec rekao ne molim nikoga osim Boga za pomoc a posto me nije sramota da kazem da sam u najtezoj finansiskoj situaciji ikada ne prestajem da se BORIM NA SVOJ NACIN a kad i ako nekad dodjem do novca nazvacu ga i onda razmotriti kako i sta.A sto se tice moje pameti ne smatram sebe mnogo pametnim nego pravednim!

Svako dobro,molite se Gospodu veliki je Svetac danas
Nre
Novi član
Novi član

Post od Nre »

zokac24

28 август, Мајка наша, Богомајка, најмоћнија од свих, прва уз Сина.

Ако је за оца, а имаш истинску жељу да Никола укаже шта је чинити, онда ми јави да ли си у Бг, па да покушамо то да решимо.

Свако добро ти желим оцу, да оздрави да буде јак и крепак, а син још бољи.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

Nre hvala vam ali nisam iz BG i ne znam gde cu biti sutra , u stvari znam ako mi Bog da u CRKVI jer je svetac veliki sutra.

Pozdrav i hvala jos jednom
Odgovori