lgl

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
heonaty
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jul 25, 2008 4:00 pm

lgl

Post od heonaty »

i molim vas jos jedno pitanje da li pojava sitnijih lgl na vaskularnom sistemu na vratu moraju da se dalje ispituju sobzirom da je leukolimfocitna formula y redu i da lgl nisu infiltrirane?malo sam zbunjena jedni me salju kod hematologa a jedni kazu da to neznaci nista pa sad neznam sta da radim mislim lgl su manje od 1cm nisu zapaljene i u redu je krvna slika pa neznam sta da radim
Ivana_82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 1:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ivana_82 »

Da li ste imali ranije neko maligno oboljenje, koje je leceno pa ste zbog promena tih zlezdi, postavili pitanje na onkologiji, jer ako ne onda je ovo pitanje za neki drgugi odeljak ovog foruma na primer Pitanja i odgovori .

Pa ako ste vec radili sve pretrage i ustanovili su dr da Igl nisu inflitirane i leukocitna formula je uredu, onda verovatno nije nista, ali za svaki slucaj idite kod hematologa cisto preventive radi.

Pozz!
heonaty
Stalni član
Stalni  član

lgl

Post od heonaty »

ne nisam imala maligno oboljenje.imam multipl sklerozi i miasteniju gravis strasan spoj nema sta .pijem pronizon vec 10g i imam niz pratecih sitnih bolesti inace imam 39gi sve sto mi se desava kazu to je zbog terapije koju pijete, a zasto sam ovde postavila pitanje pa neznam.ja nisam hipohondar da se razumemo i ove cvorice imam od zimus ali pre dva meseca se razboleo moj suprug 47g prvi put u zivotu i uvecaju mu selgl na vratu dobije visoku t i sve to prodje za par dana al njemu nikako uradimo ultra zvuk i vide se lgl koje su oko 16mm ali infiltriranew posalju ga kod hematologa urade k.srz i dobije dijagnozu C91.1 hronicna limfocitna leukemija kazu da je u pocetnom stadijumu i da se jos neleci sto meni nikako nije jasno zar nije bolje spreciti jos sam u soku i neznam kako i sta da radim neznam nista o tome ni kakva je prognoza da li je istina da se umire za 3_5g ima li nade i kakve.a sto se tice mog pitanja za lgl to je zato sto je on znajuci da ih imam sad digo frku oko toga pa me tera da idem aja ipak mislim da bi mi rekli zimus da treba hvala i izvinite na opsirnosti to je samo sadfa jel se prvi put javljam pa bi sve da pitam
Ivana_82
Stalni član
Stalni  član

Post od Ivana_82 »

Sto se tice Vaseg pitanja, odite radi predostroznosti i kod hematologa.

Sto se tice Vaseg muza dr. Severus je onkolog, tako da bi on bio kompetentan da Vam da objasnjenje.
Pozdtrav i sve najbolje.
heonaty
Stalni član
Stalni  član

lgl

Post od heonaty »

hvala vam ali kako da dodjem do Dr Severusa
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

Preko foruma.
Testosterone man
Ivana_82
Stalni član
Stalni  član

Post od Ivana_82 »

Dr. Severus je na forumu. Ako je pitanje vezano za vaseg muza postavljeno konretno (videla sam temu da ste otvorili) javice se severus i dati vam odgovor na isto u temi.

Pozz!
heonaty
Stalni član
Stalni  član

lgl

Post od heonaty »

e jadna ja tesko da ce da mi se javi sobzirom da sam se zapetljala i nabacala sto stvari bez ikakvog reda samo sam malo pogubljena znate kako je prvi put sesuocite da mozete da izgubite nekoga ko vam je 20g. bio ne samo muz vec i najbolji prijatelj ja sam vec 10g bolesna i borim se za svaki dan zivota da bi sto duze bila sa njim i decom a sad nekako osecvam da sam izneverena i da postasvljam glupo pitanje a sto bas on?
Odgovori