Karcinom grlića maternice - stadij 2b

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

luladrndarevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 03, 2013 11:32 am

Re: Karcinom grlića maternice - stadij 2b

Post od luladrndarevic »

Pre tri meseca ustanovljeno mi je karcinom grlića materice koji je III/IV stadijum i zbog veličine nije operativan. Za početak predložena mi je spoljna zračna terapija a posle završetka iste i unutrašnje zračenje. Posle 15 zračenja spolja, napravile su se blage opekotine kože a i dobila sam bolove. Počeli su i problemi sa stolicom sa sve jačim bolovima. Na konsultaciju lekara nabavila sam i primenila imunofan. Počela sam da jedem i bolovi su se smanjili, sve moje tegobe su sada mnogo manje, a i na ultrazvuku su mi rekli da mi se smanjio tumor. Sad sam u dilemi da li da nastavim za započetom terapijom ili da probam sa alternativom, obzirom da mi je imunofan povratio snagu i zdravlje. Molim da mi neko odgovori ako ima više iskustva.
Hvala
milosverauzivot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 9:07 am

Post od milosverauzivot »

luladrndarevic napisao:Pre tri meseca ustanovljeno mi je karcinom grlića materice koji je III/IV stadijum i zbog veličine nije operativan. Za početak predložena mi je spoljna zračna terapija a posle završetka iste i unutrašnje zračenje. Posle 15 zračenja spolja, napravile su se blage opekotine kože a i dobila sam bolove. Počeli su i problemi sa stolicom sa sve jačim bolovima. Na konsultaciju lekara nabavila sam i primenila imunofan. Počela sam da jedem i bolovi su se smanjili, sve moje tegobe su sada mnogo manje, a i na ultrazvuku su mi rekli da mi se smanjio tumor. Sad sam u dilemi da li da nastavim za započetom terapijom ili da probam sa alternativom, obzirom da mi je imunofan povratio snagu i zdravlje. Molim da mi neko odgovori ako ima više iskustva.
Hvala
Pogledajte sajt vera u zivot, možda tu nađete odgovore na vaše dileme.
Pozz
luladrndarevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 03, 2013 11:32 am

Post od luladrndarevic »

milosverauzivot napisao:
luladrndarevic napisao:Pre tri meseca ustanovljeno mi je karcinom grlića materice koji je III/IV stadijum i zbog veličine nije operativan. Za početak predložena mi je spoljna zračna terapija a posle završetka iste i unutrašnje zračenje. Posle 15 zračenja spolja, napravile su se blage opekotine kože a i dobila sam bolove. Počeli su i problemi sa stolicom sa sve jačim bolovima. Na konsultaciju lekara nabavila sam i primenila imunofan. Počela sam da jedem i bolovi su se smanjili, sve moje tegobe su sada mnogo manje, a i na ultrazvuku su mi rekli da mi se smanjio tumor. Sad sam u dilemi da li da nastavim za započetom terapijom ili da probam sa alternativom, obzirom da mi je imunofan povratio snagu i zdravlje. Molim da mi neko odgovori ako ima više iskustva.
Hvala
Pogledajte sajt vera u zivot, možda tu nađete odgovore na vaše dileme.
Pozz
Hvala pomoglo mi je
Odgovori