Bez obzira na sve,u ovom trenutku Cannabis ulje je preparat koji se moze boriti saZovem se Andjelka napisao:Pozdrav veliki svima , i svako dobro vam zelim
Mojoj mami je dijagnostikovan kancer zucnih puteva , kako sam shvatila glavnog zucnog puta, na devetom odeljenju ce je operisati hirurg Nikica Grubor, zanima me da li je neko od vas prolazio kroz operacioni tok ove bolesti , kakve su prognoze , ili da li znate nekoga ko se izlecio ?Sve dijagnoze i papiri kao i izvestaj sa skenera su kod mene i mogu napisati sve sto je potrebno za jos lakse tumacenje maminog stanja .Dr je jos rekao da je taj oblik raka prilicno agresivan .
cancerom,ukoliko bolest nije uzela previse maha.Bilo je slucajeva kada je obavljena
operacija,prepisana hemoterapija,ali se cancer nakon nekoliko godina infiltrirao na
drugom organu.Prilikom operacije krvorokom se celije raka raznesu po organizmu i
nezna se tacno gde ce se zaustaviti i koji ce sledeci organ biti ugroze.
Praksa je pokasazala da je ulje preparat kojim se moze zaustaviti razvoj kancera a
a u velikom broju slucajeva doslo je do potpunog izlecenja ma da zvanicna medicina
ne priznaje delotvornost Americki naucnici su priznali lekovitost ulja.