Mila,gile52 napisao: Bojane, drago mi je da si se javio, kako je sada tvoj otac, kakvo je stanje, šta ima novo kod tebe? Nisi se javljao već mesec dana, što u ovoj situaciji predstavlja mnogo vremena. Nadam se da ti je otac dobro, a i ti s njim.
Evo me, konačno. Danas, sutra, danas, sutra i nikako da sednem i napišem koju reč.
Hvala dragom Bogu, sve je još uvek na svom mestu. Ima oscilacija, ali je u suštini ok.
Dobrih 2 meseca sam utonuo u duboku melanholiju koja se javila kao posledica opšteg nezadovoljstva situacijom u kojoj sam se našao. S jedne strane, mora život da se odvija normalno, treba da se održava kontakt sa ljudima, da se malo izlazi iz kuće, a s druge strane situacija sa ocem zahteva posvećenost njemu i domu.
No dobro - lepo vreme i sunce leče sve, pa je tako i melanholija ostala iza mene, bar za sada.
Ocu je otkrivena metastaza na jetri pre 2 meseca, koja miruje. Nalazi krvi su mu bolji nego moji

Pošto nema nikakve terapije, mesecima pije zeolit i pazi na ishranu, što su, verujem, glavni razlozi zbog kojih bolest ne napreduje u skladu sa prognozama. Već smo prebacili prognoziranih 4-6 meseci i nastavljamo dalje, finale Lige Šampiona, otac vodi 1:0

Nadam se da si ti dobro, a i ostali, da vam je ovo sunce i lepo vreme unelo malo svežine i optimizma nakon one turobne zime.
Puno pozdrava za sve
Bojan