Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Cekaj sad, znaci upalni proces, a kod limfoma CRP nije uvecan, mislim njega organizam ne vidi kao upalu ili... ? Samo mi nije jasno cega upala posto sam danas imao temp. 37.5, ali me nista ne boli, jedino sto mi je grlo malo suvlje i imam tog sekreta.
Ah hvala bogu, nadam se da si u pravu. Znaci limfom ne bi uzrokovao povecanje CRP-a, super, sad donekle mogu da odahnem. Kako je moguce da imam negde infekciju, a da nemam nikakav konkretan simptom na tom mestu .
Nalaz ORL je pokazao da imam hronicno upaljene krajnike i da moram da ih vadim, oni su leglo bakterija i limfni nodusi su povecane zbog njih kaze ORL. I sami limfni nodusi su pokretni, mekani, mali i bezopasni, kaze ORL. Strasno, kakva sam ja budala , treba da se samozatvorim u sanatorium za posmatranje . U svakom slucaju hvala na odgovorima.