Izuzetno korisna literatura!!!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Alepu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:58 pm

Izuzetno korisna literatura!!!

Post od Alepu »

Svi borci i clanovi njihovih porodica treba da procitaju ovu izuzetno korisnu knjigu u kojoj se nalaze razliciti vidovi alternativnih metoda lecenja.

Hvala Natasa!!!

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... _ploca.pdf
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Re: Izuzetno korisna literatura!!!

Post od Nataš@ »

Alepu napisao:Hvala Natasa!!!
Nema na čemu :) Pogledala sam ovde zbog Vidatoxa koji si spomenula i čitajući priče drugih kroz šta prolaze, htela sam da postavim link do knjige. Drago mi je da si ga ti.

Dodaću još i to, da je Lotar Hirnajze dobar deo knjige posvetio i konvencionalnom načinu lečenja, opisuje veliki broj dijagnoza i kako lečenju pristupa medicina. Taj deo je interesantan za sve one koje zanima šta znači određena dijagnoza.

Knjiga ne nudi rešenje, ali navodi na razmišljanje. Lotar ne favorizuje nijedan oblik nekonvencionalne terapije. Ističe ono što i većina drugih, zato je i smislio program 3E (prevod sa nemačkog: ishrana, eliminacija toksina i povećanje energije).

Toplo preporučujem čitanje. Vreme potrebno za to košta mnogo manje nego čarobni dodaci, koji leče, a možda i ne.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Izuzetno korisna literatura!!!

Post od aa_aca »

Ова књига под обавезно: "Алкализуј се или умри".
Odgovori