Cao svima,
zivela sam nekoliko godina na Kosovu i Metohiji i to posle bombardovanja sto generalno nije problema da se moja drugarica sa kojom sam zivela nije razbolela - dijagnoza tumor jetre a bukvalno smo svuda isle zajedno, jele istu klopu itd.
Sve u svemu da li ima neki test kojim se sa vrhunskom pouzdanoscu moze utvrditi da li neko ima neki tumor u tinjanju ili ne?
Hvala.
Da li ima neki nacin da se generalno utvrdi postojanje tumor
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 23, 2006 6:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za početak napravi kompletne laboratorijske analize. Ili idi kod nekog onkologa pa ga pitaj. Mislim da je glupo da tako razmišljaš.... Možda i nije, ali prekontroliši krv od toga se počinje. Probaj da počneš sa kompletnom krvnom slikom, ALT i AST, alkalna fosfataza, urea, kreatinin nemam pojma da li treba bilirubin ...
Mada ja mislim da bi najbolje bilo da se ipak posavetuješ sa svojim lekarom. U krajnjem, koliko ja kao laik znam uvek postoji skener ali on je jako skup i ne znam koliko ga treba raditi bez ikakve potrebe...
pozz
Mada ja mislim da bi najbolje bilo da se ipak posavetuješ sa svojim lekarom. U krajnjem, koliko ja kao laik znam uvek postoji skener ali on je jako skup i ne znam koliko ga treba raditi bez ikakve potrebe...
pozz