Pozdrav svima.
Cula sam da postoje Hidrazin Sulfat tablete koje ubijaju maligne celije (deluju slicno kao citostatici, s tim da ne ostecuju zdravo tkivo, vec se usredsredjuju iskljucivo na maligno i potpomazu odrzavanju imuniteta organizma). Navodno se proizvode u Rusiji. Procitala sam veliki clanak o tom leku u NIN-u (navode ga kao cudotvoran lek), postoji mogucnost da do njega dodjem, zanima me da li je neko od vas ili neko koga znate koristio taj lek i da li je pomogao.
Ana
HYDRAZIN Sulfat tablete - da li je ko cuo ili koristio?
Moja sestra ima melanom koji je metastazirao i danas je operisana (ponovo).
Njen doktor mi je nakon operacije rekao da mozemo da probamo sa Hydrazin sulfat-om.
Nije obecavao neki cudesni oporavak, vec da postoji sansa da bude poboljsanja.
@Anaanaana
da li mozes da mi das neku adresu gde bi se ovaj preparat mogao nabaviti?
VEOMA MI JE HITNO!!!
Hvala
Njen doktor mi je nakon operacije rekao da mozemo da probamo sa Hydrazin sulfat-om.
Nije obecavao neki cudesni oporavak, vec da postoji sansa da bude poboljsanja.
@Anaanaana
da li mozes da mi das neku adresu gde bi se ovaj preparat mogao nabaviti?
VEOMA MI JE HITNO!!!
Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 15, 2006 8:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hidrazin tablete
Draga Lana,
Ne znam ni ja gde moze da se nabavi, ali sam cula za te tablete i koliko znam mogu da se nabave samo u Rusiji. Pored njih, pre neki dan procitam u novinama da slicno deluju Avastin tablete (neko ih je vec pominjao u ovom forumu). Ukoliko nesto saznam, javicu ti.
Ne znam ni ja gde moze da se nabavi, ali sam cula za te tablete i koliko znam mogu da se nabave samo u Rusiji. Pored njih, pre neki dan procitam u novinama da slicno deluju Avastin tablete (neko ih je vec pominjao u ovom forumu). Ukoliko nesto saznam, javicu ti.