Hitno

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Hitno

Post od m.defranzza »

Hitno potreban lek "verpesid ampule",potrebne su za dete ,i bez njin mu je život ugrožen ,mole se oni koji imaju lek da se jave na mob. 061 288-12-33.Vesna.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Hitno

Post od Slavko_slavko »

video sam za ovo na jednom forumu a ima i na fejsbuku...radi se o etopozidu, citostatiku koji se puno koristi i nelogicno mi je da ga nema...cena je niska, manje od hiljadu dinara po ampuli, ali kao sto sa rekao-pitanje je zasto ga nema i kako to da ga tao dugo nema...
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član

Post od m.defranzza »

Slavko kuma mi radi u apoteci i pokušali su da naruče ampule ,ali nigde nisu našli i u drugoj apoteci sam dobila isti odgovor da ga nema uopšte na našem tržištu i da su bezuspešno pokušavali da ga naruče za pacijente,od kada ga nema stvarno neznam jer sam dobila poruku sa molbom da stavim na svoj profil na fejs ,0nda sam potražila i pomoć ovde na forumu.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

pa stvaro nisu normalni, definitivno su budaletine...pa to je osnovni lek, moraju da nabave makar za decu... :evil: :evil: :evil:
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član

Post od m.defranzza »

Slavko ko u ovoj zemljiviše vodi računa o nekome,nije ih briga ni o zdravima a posebno nevode brigu o bolesnima ,zdravstvo kliko vidim je na ivici raspada ,kao uostalom sve drugo kod nas.Hvala ti na interesovanju.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

sunce li mu zarko, pa to su deca, za decu uvek mora da ima svega, deca ne smeju da ispastaju...ne smeju ni odrasli, ali je mnogo gore kada klinci cekaju nedeljama na terapiju...
ja sam uvek primao terapije na vreme a u svih 8 terapija sam primao etopozid i cisplatin, jednom mi je terapija kasnila zbog mesne(tako se zove neki lek i to svega par dana)...
bas je na ivici raspada, bas da vidim da li ce ova "nova" vlada nesto da uradi(ako ispune makar jedan deo predizbornih obecanja bice dobro)...
rado bih pomogao da je u mojoj moci da nesto uradim...
ili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2012 8:52 pm

Post od ili »

Nakon visednevne potrage za etopozid ampulama, danas sam ih nasao u Hrvatskoj, konkretno u apoteci Propharma, ali verujem da ih ima i u drugima i mogu se kupiti bez recepta. Cena je 76 kuna (~10 EUR) po ampuli.

Ukoliko se ovo smatra reklamom i link se obrise, potrazite na Google-u hrvatske apoteke.
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član

Post od m.defranzza »

Ili hvala ti za informaciju,i veliki pozdrav
indijana04
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2012 4:32 pm

Post od indijana04 »

Na prodaju Etopozid ampule 100mg/5ml.Kupljene su u Banja Luci posedujem i fiskalni racun.Trebale su nam pa sam ih jedino tamo nasao,nismo potrosili pa ih prodajem.
Odgovori