Hemoterapija i zracenje

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
snaga volje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 10:48 pm

Hemoterapija i zracenje

Post od snaga volje »

Postovani forumasi da li neko zna dok se prima hemo terapija i zracenje da li se moze koristiti aloja ili neki drugi preparat za jacanje imuniteta i krvne slike.
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Re: Hemoterapija i zracenje

Post od Bojana2311 »

Kao laik, ali ko se nazalost susreo sa ovom bolescu, savetujem da podizete imunitet na sve nacine!
Da li ce to biti sveze cedjeni sokovi, aloja, zeleni sok od zita ( potrazite na netu - ukucajte Zeleno zdravlje ), svejedno je, samo podizite imunitet. Preporucuje se i sto vise boravka na suncu i svezem vazduhu, odlazak na spavanje u isto vreme, i, naravno samo pozitivne misli.

Sve najbolje :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не знам да ли би смела да узима препарат мелатонина ради бољег спавања. Да ли је ико ишта чуо о овоме?
stan82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 22, 2013 12:52 pm

Post od stan82 »

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

stan82 napisao:http://www.youtube.com/watch?v=pBWfqN9mW5Q

Da li je neko gledao ovo?
Није чудо што Амери хистеришу по свету у хајци на конопљу не би ли је како истребили.
snaga volje
Novi član
Novi član

Post od snaga volje »

Svi biljni preparati su pod velikom hajkom i zabranom u zvanicnoj medicini a pod velikim uticajem farmaceutskih kuca koje se bogate preko bolesnih ljudi. trenutno je trend u svetu zabrana proizvodnje, prodaje i koriscenja prirodnih preparata u svrhu lecenja, a sve zarad bogacenja onih koji nas truju hemijskim i labaratorijskim preparatima koji ne lece vec nas drze pod kontrolom zbog velike zarade.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

snaga volje napisao:Svi biljni preparati su pod velikom hajkom i zabranom u zvanicnoj medicini a pod velikim uticajem farmaceutskih kuca koje se bogate preko bolesnih ljudi. trenutno je trend u svetu zabrana proizvodnje, prodaje i koriscenja prirodnih preparata u svrhu lecenja, a sve zarad bogacenja onih koji nas truju hemijskim i labaratorijskim preparatima koji ne lece vec nas drze pod kontrolom zbog velike zarade.
Нажалост, то је тако. Просто не могу да верујем да постоје такви болесни и дегенерисани умови. Не знам да ли постоји одговарајућа реч која може да их опише бар приближно. Можда: скотови? Уф, заборавио сам. Не сме да се вређа по форуму. Уствари, не смеју да се вређају људи.
snaga volje
Novi član
Novi član

Post od snaga volje »

Veliki uticaj farmako lobija u svetu je doveo do toga da se u zapadnim zemljama zabranjuje upotreba prirodnih preparata u svrhu lecenja, a za sto veci profit tih kompanija koje ne lece vec rade na tome da pacijenti sto vise postanu zavisni od njihovih preparata. jedina sansa i nada za oporavkom i izlecenjem je u prirodi koja svojom snagom moze dati dobre rezultate u lecenju raznih bolesti.
draganbrkovic66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 14, 2014 11:06 am

Post od draganbrkovic66 »

Bolujem od karcinoma prostate CA prostate, imao sam problema sa mokrenjem bolove na dnu karlice pritisak na debelo crevo. Operisan sam pre dve godine i pojavio se recidiv pa mi je predložena zračna terapija, koja mi je teško pala. Imao sam sreću da saznam za imunofan, koji mi je u mnogome pomogao da se rehabilitujem od zračenja. Imao sam mnogo više snage i posle pete injekcije imunofana posledice zračenja (crvenilo kože, bolovi kod pražnjenja creva i osećaj težine u donjem delu stomak)a gotovo da su potpuno nestale. Po dogovoru ću da nastavim sa imunofanom jer mi je definitivno pomogao. Tako da svima preporučujem imunofan kao pomoćni lek za podizanje imunog statusa organizma.
Više o njemu možete naći na netu, a najviše na sajtu Vera u život.
Odgovori