HEMOTERAPIJA..... I.. moždani udar??!!!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jelka31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:23 am

HEMOTERAPIJA..... I.. moždani udar??!!!

Post od jelka31 »

Moja majka je primila 3 od 6 terapija A-EC (kazu da je jaka terapija).. Posto su rezultati od krvi i srca uradjeni posle 2. terapije savrseni, lekari su umesto 4, smanjili vreme izmedju terapija na 3 nedelje. (super podnosi terapije, bez ikakvog nezeljenog dejstva).. Kao i sto sama kaze, kao da je primila obicnu infuziju.. MEDJUTIM..... Ta treca terapija je bila u petak (isto je podnela odlicno), a posle 24h (u subotu po podne) IZNENADNI SLOG!!!! Odjednom, leva ruka, noga, govor... Sreca, pa su se pokreti i govor prilicno popravili posle neka 2-3 sata, i kao sto kaze moj tata, jako moze da stegne rukom... (znaci, ne jos, ali mogla bih da kazem da je "dobro"...) Rezultati od skenera mozga odmah u subotu su bili "dobri", (nista se nije videlo, sta god to znacilo)... Da li neko nesto zna da mi kaze, da li uopste terapija ima veze sa ovim iznenadnim slogom?
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Re: HEMOTERAPIJA..... I.. moždani udar??!!!

Post od cicamaca »

Moja mama je tokom primanja hemoterapije pala u antifalikticki shok pa je morala da primi nesto da je povrati. Plus sto su procenili da joj ta terapija ne odgovara pa su joj davali druge citostatike
Mozda je to reakcija organizma na terapiju. Svako drugacije reaguje na nju.

Ako je sada ok...dobro je. Vidite kako ce biti u sledecem ciklusu...
jelka31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:23 am

Re: HEMOTERAPIJA..... I.. moždani udar??!!!

Post od jelka31 »

ipak ovaj mozdani udar moje majke nema veze sa HT.. U pitanju su vratni krvni sudovi koji su u mnogo losem stanju... Nadamo se samo da se oporavi skroz i da toga vise nece doci, jer prosto ne mogu da verujem sta vise nece da je snadje...
Odgovori