Imam 38 godina, muskarac. Pre vise od 15 godina dobio sam udarac u predelu desne dojke. Koliko se secam osecao sam bol u predelu dojke i imao sam malu grudvicu koja je mogla da se napipa. Otisao sam do hirurga i on je pregledao i rekao da je hematom od udarca i da moze ili da se operise ili da se maze, mislim da je bio hepatrombin ili nesto slicno. Medjutim grudvica nije nestala a ja sam to ignorisao do prosle godine kada je pocela da se blago uvecava desna dojka. Nemam bol ali na pritisak osecam neugodnost i kao da bode nesto unutra. Ispod desne bradavice moze da se napipa vec grudvica od 2 cm. U medjuvremenu sam bio na ultrazvuku i na onkologiji gde su konstatovali ginekomastiju ali niko nista vise nije rekao vec samo da se prati?? Sta moze da bude u pitanju? Gde otici?
Pozdrav
Ginekomastija?
ginekomastija
jos kod nekog doktora sigurno,to njihovo da se prati...i nedaj boze posle kazu; pa desilo se,a normalno nadati se najboljem!Udarac i to u predelu dojke isto moze da izazove kako kod zena tako i muskaraca,a iz iskustva kazem za to da se prati jezim se na tu rec ,bar sada svugde ima i privatno da se odradi uz. ili bilo koji drugi pregled i nije skupo a mnogo su ljubazni bar kod nas,.Vise misljenja nikad nemoze da skodi ...Samo napred i srecno!