forum gde se bar nesto pise...
forum gde se bar nesto pise...
i pored svojih problema svog deteta,sva deca koja se lece yajedno i mi roditelji koji prolayimo kroz sve ovo smo jedna velika nesrecna porodica...ja sada imam molbu ako moze neko da pomogne sa savetom vise ...naime radi se o devojci koja je zavrsila hemo terapiju ovih dana je pri kraju i zracne ter.psihicki vise nemoze da podnese da nema kosu ...panjkovica smo kontaktirali i receno je da kada kosa poraste dva santima moze da se radi nadogradnja...drugi nepreporucuju... molimo vas za jos neko misljenje dali ima neko da je prolazio kroz ovo sa nadogradnjom ili bar jos neko misljenje predlog bilo sta ...hvala unapred ...
Znam da je jedna cimerka sa IORS-a kod Panjkovica nadogradjivala kosu - bila je frka posle 6 meseci kad su joj nasli metastaze, pa je morala ponovo na hemoterapiju...jedva smo je ubedili da se osisa, i nagovorili da kupi 2-3 razlicite perike, pa da menja izgled svakog dana.
Licno, imala sam 4 potpuno razlicite perike, (crvena, plava, crna i satirana), ali sam ih sve pobacala cim je kosa porasla 1 cm,
....
Mozda ne bi bilo lose da vasa cerka malo porazgovara sa psihologom, ili barem da ode u Savetovaliste pri IORS - ponekad obican razgovor sa nekim novim ume da pomogne.
Pozdrav i sve najbolje!!
Licno, imala sam 4 potpuno razlicite perike, (crvena, plava, crna i satirana), ali sam ih sve pobacala cim je kosa porasla 1 cm,

....
Mozda ne bi bilo lose da vasa cerka malo porazgovara sa psihologom, ili barem da ode u Savetovaliste pri IORS - ponekad obican razgovor sa nekim novim ume da pomogne.
Pozdrav i sve najbolje!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Oldi,uvijek mi je drago pročitati tvoje riječi.Draga,nadam se da si OK.
Što se tiče opadanja kose i perike,ja glasam za periku,jer sam je nosila i nisam imala nikakvih problema.Što reče Oldi,postoji mogućnost mijenjanja izgleda8malo zabave u svemu tome).Srećno.
Što se tiče opadanja kose i perike,ja glasam za periku,jer sam je nosila i nisam imala nikakvih problema.Što reče Oldi,postoji mogućnost mijenjanja izgleda8malo zabave u svemu tome).Srećno.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ma perika i napred nasi,malo ce joj se popraviti psihicko stanje i to je to,najbolje da ne izlazi pred ogledalo,jer ovako mozda i zaboravi,a kada ode u wc pa se vidi opet se situacija vrati na isto...da je decak bilo bi sasvim drugacije ali posto je devojcica...najbitnije je da ona ozdravi,a kosa ce poceti da raste,kad krene-posle nece stajati i bice super paperjasta...tesi je,odvlaci paznju i sve ce biti ok...ne znam gde se lecite,ali razgovor sa psihologom je zlata vredan u takvim trenucima,porazgovarajte i vi,bice vam lakse...
pozdrav i sve najbolje!!!