Da li neko ima iskustva sa uzimanjem leka ESCOZUL?
Moj otac ima rak prostate i želi da pokuša sa ovom terapijom. Obratili smo se Kubanskoj ambasadi i dobili invormaciju da postoje 2 leka VIDATOX i ESCOZUL. Odnosno da su oni VIDATOX preimenovali u ESCOZUL jer se pojavilo mnogo kopija leka koji nemaju ista svojstva. Trenutno dakle VIDATOX ima ulogu anelgetika dok ESCOZUL pomaže u borbi protiv kancera.
Pre nego što naručimo ovaj lek, želeo bih da čujem bilo kakvo iskustvo nekoga ko je ovaj lek koristio ili trenutno koristi.
Hvala
ESCOZUL tretman, iskustva
Re: ESCOZUL tretman, iskustva
Mi smo Vidatoks narucili isto preko ambasade jos u januaru,ali ga moj muz ne koristi jer su nam na Institutu za onkologijua rekli da moze da izazove kontra efekat kada se koristi sa HT... Tako da mi nismo se smeli usuditi da mu to dajemo.Pa ko ce im verovati... Neznam sta bih ti rekla mozda ce se neko javiti sa boljim iskustvom.. Mislim da nasi doktori veruju samo u svoj nacin lecenje HT i zracenje,daj znaj ko je sad u pravu... Veliki pozdrav
Tina na
Mi smo koristili Escozul i nije nam nista pomogao,moje misljenje je da je sve to biznis i obicna laz,ali naravno svi treba da probaju,mozda nekom pomogne,ne znam sta drugo da vam kazem...
Nova sam na forumu
Treba mi savet oko narucivanja Escozula. Ja sam vec par meseci u kontaktu sa distributerom ovog leka i hocu da pokusam sa tim tretmanom za svog oca koji ima sarkom. LifeEscozul je servis koji salje lek, nalaze se u Ekvadoru dobijaju sa Kube. Da li je neko imao iskutva sa narucivanjem Escozula?
Treba mi savet oko narucivanja Escozula. Ja sam vec par meseci u kontaktu sa distributerom ovog leka i hocu da pokusam sa tim tretmanom za svog oca koji ima sarkom. LifeEscozul je servis koji salje lek, nalaze se u Ekvadoru dobijaju sa Kube. Da li je neko imao iskutva sa narucivanjem Escozula?
Mi smo narucivali preko njih Escozul,ali nam nije nista pomogao...
Azurni su,sve ispunjavaju,odgovaraju vrlo brzo na svaki mejl i pitanje,ali na zalost ono najbitnije a to je njihovo VELIKO obecanje da ce da pomogne se nije ni malim dijelom ispunilo,ma nista!
Azurni su,sve ispunjavaju,odgovaraju vrlo brzo na svaki mejl i pitanje,ali na zalost ono najbitnije a to je njihovo VELIKO obecanje da ce da pomogne se nije ni malim dijelom ispunilo,ma nista!