Djuro,kako ste?!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Djuro,kako ste?!

Post od micaaaa »

Evo ja se zbrinula za Vas,niste valjda odustali od javljanja ekipi!Po Vasem smislu za humor ,rekla bih da Vam tri raka ne mogu nista,pa eto da proverim teoriju... :D Ako ste slucajno moralno posustali,doci cu da Vas licno prebijem! :D :D :D Hajde,kladim se na Vas 1:100 da cete se javiti!!! :D :D :D
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

(micaaa se zajubila :oops: )
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član

Post od micaaaa »

sSta reci,ulovilli ste me... :D :D :D
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Aloooo

Post od evelina »

Djuroooo, javi seee!

Ajde covece skoci na noge lagane. Vec te po drugi puta dozivam. Vidis da brinemo.
Djurica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 3:00 pm

Post od Djurica »

Ćao svima,

Bio sam odsutan neko veme, a i do pisanja mi nije bilo. Uplašio sam se reči hemoterapija, i u momentu kad sam trebao da počnem, ko poručeno, poslaše me na službeni put :D . Sad kad sam se vratio, nema više izvlačenja... Sutra, preksutra krećem...

Ovo gore sam spremio za doktora, ako me pita što se nisam pojavio u dogovoreno vreme. U suštini, moje biće se odupire nesvesno početku terapije. Čoveče, pre nego što sam i pomislio da bolujem od svega ovoga, negde u aprilu, ja sam kao sumanut počeo da uzimam neke preparate od aloje koji su se valjali po kući i koje pre toga nisam mogao očima da vidim. Žena me pita šta mi je, što sam od jedanput počeo da pijem to što mi je do nedavno bilo i neukusno i nikakvo.. Ja ćutim, ne znam šta da kažem, osećam se ko klinja kad ga uhvate da jede slatko iz tegle...

Ne smem ni da pomislim da je neki unutrašnji nagon upravljao mnome i da sam kao, „mačka kad jede travku“, nalazio po kući lekove za svoju tada neznanu bolest. Pitam se dal bi mi ruka pošla ka kselodi, da se kojim slučajem ista našla na polici pored flašice sa alojom...
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član

Post od micaaaa »

Verovatno ste osecali da vam nije dobro,i da to nisu samo simptomi koji bi mogli pripadati kronu...A,sad hrabro,nemojte da odugovlacite kao sa operacijom,pa posle ni sebi ne umete da objasnite kako ste "odgajili" toliki tumor.(4cm)Hajde,sada lepo dokrajcite me sve repove i zivite bez opterecenja!!! :D POZZ!!!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Prelep post od Djure
Jos jedan dokaz da organizam zna sta mu je potrebno, samo ga treba pazljivo slusati.
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

I opet

Post od evelina »

Djurooooo,

kako se osecate? Jel imate nekih nus pojava od citostatika? Mozda bi bilo dobro da ukratko ostavite neke info (na temi koju ste otvorili) i o vasem objektivnom stanju, nacinu uzimanja leka i svemu ostalom sto mislite da bi moglo da znaci nekome ko prvi puta trazi informacije o pomenutoj bolesti.

Pozdrav,
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Djuro care

Post od bobans1983 »

Potpuno je fascinantna ova briga jednih za druge, pridruzujem.
Odgovori