Moja majka ima tumor pluca, metastaza od tumora dojke. Prestala je sa hemoterapijama od pre 8 meseci, 6 meseci pije od lekova samo Vidatox i od tad joj stanje daleko bolje. Bila je u novembru prosle godine kriticno da smo svasta mislili a sada se vec lepo oporavila, makar da moze da izlazi napolje, proseta stotinjak metara a da se zadise u granicama normale i da generalno bolje izgleda njeno celokupno stanje, osims to s pocele neke mucnine da je muce, ali to vec nije tema za ovo ovde.SVARGLA napisao:I da napomenem ovo nije alternativa sto je najzalosnije,Vidatox mozda i jeste,ali Cimavax nije a prevara je ocito velika
Sada smo odlucili da je saljemo na Kubu, makar su meni odgovorili da nemaju rezultate kada je metastaza u pitanju, ali da ako hocemo, mozemo da je posaljemo na kubu. Ono sto me interesuje, a sto nigde nisam video, mozda negde i stoji, je neka cena za tu prvu etapu i kako to sve ide, vremenski, smestaj itd. Vidim da ima 4 etape,d a se daje u misice itd, i neke cene od 7200ecu, iliti njihe valute sto je valjda isto sto i 7200 usa dolara. SAd,, jel to cena za ceo program, koliko kosta samo star, koliko se ostaje na kubi za pocetak? Ako moze to malo detaljnije da podelite sa nama. I jos neko iskustvo nekog ko je bio. Ovako slusajuci ispada da ne pomaze nesto, ali opet treba sve probati, ako na je Vidatox pomogao zelim da verujem da ce pomoci i ovo.