". ...ne savetujem uzimanje visokih doza vitamina B(postoje studije koje ukazuju da povećavaju broj leukocita istovremeno "pospešujući i rast malignih ćelija...Interesantno da pacijenti , od uva do uva, prenose ovakvu terapiju...Ne čuh nijednog "ozbiljnog" onkologa, niti pročitah u nekom onkološkom vodiču za istu...Ali pacijenti svi odreda, priznali ili ne, piju vitamin B komplex i pivski kvasac...No, moje kao onkologa je da kažem, pacijentovo je da sam odluči."Soofili napisao:"Nikako nemojte ocu davati vitamin B, bilo kao pivski kvasac, bilo u tabletama, jer on podstice rast malignih celija."
Lyki, ova Vasa recenica me sokirala. Molim Vas da mi kazete gde ste ovo procitali ili pronasli jer prijatelj u lecenju vec godinu dana koristi Bedoxin. Da li i drugi imaju ista saznanja?
Pozdrav i unapred hvala.
Evo napismeno šta onkolog kliničkog centra bg kaže o vitaminu b, plus je to isto lekar onkolog na klinici u Knez selu rekao meni i mom ocu, a i dok sam kopala po netu, sasvim slučajno sam naišla na studije o štetnosti vitamina b ako se koristi u dužem vremenskom periodu, jer podstiče rast malignih ćelija, ali verujte mi da se ne sećam gde i na kom sajtu. Mislim ali i za to nisam sigurna je da je ta istraživanja objavio neki centar u Norveškoj, ali odavno je bilo kad sam to čitala i stvarno se ne sećam.