Carcinoma Bronchogenes Microcellulare

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Re: Carcinoma Bronchogenes Microcellulare

Post od lyki »

Soofili napisao:"Nikako nemojte ocu davati vitamin B, bilo kao pivski kvasac, bilo u tabletama, jer on podstice rast malignih celija."

Lyki, ova Vasa recenica me sokirala. Molim Vas da mi kazete gde ste ovo procitali ili pronasli jer prijatelj u lecenju vec godinu dana koristi Bedoxin. Da li i drugi imaju ista saznanja?

Pozdrav i unapred hvala.
". ...ne savetujem uzimanje visokih doza vitamina B(postoje studije koje ukazuju da povećavaju broj leukocita istovremeno "pospešujući i rast malignih ćelija...Interesantno da pacijenti , od uva do uva, prenose ovakvu terapiju...Ne čuh nijednog "ozbiljnog" onkologa, niti pročitah u nekom onkološkom vodiču za istu...Ali pacijenti svi odreda, priznali ili ne, piju vitamin B komplex i pivski kvasac...No, moje kao onkologa je da kažem, pacijentovo je da sam odluči."
Evo napismeno šta onkolog kliničkog centra bg kaže o vitaminu b, plus je to isto lekar onkolog na klinici u Knez selu rekao meni i mom ocu, a i dok sam kopala po netu, sasvim slučajno sam naišla na studije o štetnosti vitamina b ako se koristi u dužem vremenskom periodu, jer podstiče rast malignih ćelija, ali verujte mi da se ne sećam gde i na kom sajtu. Mislim ali i za to nisam sigurna je da je ta istraživanja objavio neki centar u Norveškoj, ali odavno je bilo kad sam to čitala i stvarno se ne sećam.
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Pozdrav,
Da se umesam malo :)
U pravu si Lyki, Norveski strucnjaci su utvrdili povezanost folne kiseline i vitamina b12, i rasta broja kancerogenih celija. Ako se f. kiselina i preparati b12 uzimaju u kontinuitetu tri godine, to dovodi do ubrzanog rasta celija raka, koje bi inace bile suvise male da bi se videle.
Ja sam licno citala na netu, da je od vitamina iz b grupe, jedino dozvoljeno piti b17(mislim na onkoloske bolesnike), tj iz kostice kajsije, to je lek Laetril, videla sam ga u obliku tableta, u prodavnici zdrave hrane, a ima i u apotekama, proverite!
I, jos nesto, ne ocekujte od doktora da vam govore takve informacije, uzdajte se u sopstvenu pamet, intuiciju, znanje, na kraju krajeva u surfovanje netom. Doktori u Srbiji lece i gledaju bolest, a ne coveka, a ko vas poznaje bolje od vas samih?! A i tako lece...
Doktori nisu u stanju da kazu da malo dete uzima gvozdje sa vitaminom c, ili recimo, da se odvoje mlecni obroci od uzimanja preparata gvozdja, zasto bi se onda lomili oko vitamina b?
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Hvala Bojana :)
Kad god bi nekom rekla za vitamin B svi su me gledali kao nenormalnu i niko mi nije verovao, mislili su da izmišljam. A činjenica je da 90% onkoloških bolesnika koristi vitamin B ili pivski kvasac.
I u pravu si za lekare i dobijanje informacija. Oni uglavnom, čast izuzecima, daju informacije u obliku 3 prosto proširene rečenice, što kraće to bolje.
Odgovori