Bela stolica
Bela stolica
Dragi moji, tata je u julu operisao karcinom d.creva, a sada ima metastaze na jetri. Pre par dana poceo je da koristi terapiju deda Jove sa Cetinja, i tog dana posle podne, imao je belu stolicu. Ima je i dan danas. Zna li neko moze li takva stolica da bude posledica ove terapije, da li je neko imao takvo iskustvo? Mi se tako nadamo da je to u pitanju!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bela stolica
Postovani,
Bela stolica je na zalost jedan od "narodski" receno znakova "zutice".Tata treba da hitno ode u ustanovu gde se leci od karcinoma(ne u DZ),i da prijavi belu stolicu.Mora da se uradi eho abdomena i kompletna biohemija,da bi se videlo na kom je nivou doslo do opstrukcije.
Ja bih Vam preporucila da par dana prestane sa tom terapijom da bi se utvrdilo o cemu se radi.
Stanje je ozbiljno i neophodan je lekarski pregled.Skoro 100% sam sigurna da nema veze sa tim napicima,ali mu oni mogu dodatno opteretiti jetru.
Ne dozvolite da zbog loseg vremena odlazete odlazak lekaru,niti da Vas "otkace".
Pozdrav!
Bela stolica je na zalost jedan od "narodski" receno znakova "zutice".Tata treba da hitno ode u ustanovu gde se leci od karcinoma(ne u DZ),i da prijavi belu stolicu.Mora da se uradi eho abdomena i kompletna biohemija,da bi se videlo na kom je nivou doslo do opstrukcije.
Ja bih Vam preporucila da par dana prestane sa tom terapijom da bi se utvrdilo o cemu se radi.
Stanje je ozbiljno i neophodan je lekarski pregled.Skoro 100% sam sigurna da nema veze sa tim napicima,ali mu oni mogu dodatno opteretiti jetru.
Ne dozvolite da zbog loseg vremena odlazete odlazak lekaru,niti da Vas "otkace".
Pozdrav!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Hvala na savetima, tata je vec u bolnici!
Skupih snage da vam se javim - mog tate vise nema medju nama! Nista nije pomolo - ni Todoxin ni Segidrin ni Jova sa Cetinja ni GD 100 ni Brojsovi cajevi! Terapiju mu nisu prepisali jer je imao 1 bubreg, dijabetes i nije imao slezinu! Do Borojevica i njegove bioloske terapije nisam stigla - tata nas je preduhitrio! Ne zelim nikoga da obeshrabrim - sve sto se na vreme otkrije, izlecivo je, verujem! Mi smo, izgleda, zakasnili!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
nakirb,zao mi je zbog tvog oca...necu nista vise da ti govorim,jer znam da te necu utesiti,a i verujem da ti je dosta pametovanja i da ti svi svasta govore,jedino sto mogu je da ti izjavim iskreno saucesce,vreme nece nadoknaditi njegovo prisustvo,ali ces vremenom poceti da ga se secas samo po lepim stvarima i jedino ces ga po tome pamtiti...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MOJE ISKRENO SAUCESCE
Искрено саучешће,
знам какав је то бол, али шта год да вам било ко каже да вас утеши, чак и кад се бирају праве речи, на крају свако сам пролази кроз то. И ви ћете морати.Али научићете да живите с тим.
Мила
знам какав је то бол, али шта год да вам било ко каже да вас утеши, чак и кад се бирају праве речи, на крају свако сам пролази кроз то. И ви ћете морати.Али научићете да живите с тим.
Мила