B17

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MajaB13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 1:17 pm

B17

Post od MajaB13 »

Molim Vas
gde se može kupiti vitamin b17?
Čitam po internetu o Leatrilu, B17 Novodalinu i Hunza B17, da li je to identičnog sastava?
Da li neko zna šta je delotvornije i kako se može nabaviti?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: B17

Post od aa_aca »

Ако ћеш превентивно да га користиш, најбоље је да једеш јегро из кошчице кајсије (свеже, непечено). У терапијске сврхе можда је најбоље да користиш уље од тих језгара или од језгра шљиве.
MajaB13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 1:17 pm

Post od MajaB13 »

Hvala na odgovoru.
Nažalost, u pitanju je moj otac koji ima karcinom pluća, sa metastazama na jetri i nadbubrežnoj žlezdi. Citala sam o Vidatox-u (čak ga danas i naručila preko nekog našeg sajta koji ga prodaju online), Cimavax-u, aroniji, aloji.........priča o B17 mi deluje najuverljivija, jer je u pitanju prirodni preparat. Samo mi nije jasno (jer više ne znam šta je original, i ako jeste koliko je delotvoran B17 jer ga prodaju kao Hunza, Laetil, Novo.... zaboravih već).
Pitanje za sve! Da li je neko još naručio Vidatox kapi preko našeg sajta www.vidatox-online.com? Prilično sam sumljičava i bojim se lažnjaka.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Има још доста метода против рака: инфузије содом бикарбоном, медицински петролеј, уље конопље ....... Погледај шта сам писао о туморима и кандиди на мом сајту њњњ.аца.рс. Тамо имаш и неке линкове.

У вези Б17, мислим да ти је најсигурније домаће уље од кајсије.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

aa_aca napisao:......У вези Б17, мислим да ти је најсигурније домаће уље од кајсије.
Исправка: уље од језгра из кошчице кајсије. :D
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

Da li kostice kajsija treba da budu gorke ili je nebitno,hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е то је детаљ у који нисам сигуран.

Када се бадем или језгро кајсије ужегне, онда добије тај јак горак укус. Тада им се промени боја па више нису бели већ тамно жути, окер или чак смеђи. Слушао сам приче и да се од пет-шест ужеглих бадема може отровати због велике количине цијанида.

Међутим, људи једу горка језгра и изгледа им није ништа. Стварно не знам. Искрено, ја не могу да поједем ужегло језгро кајсије јер ми је превише горко.
Odgovori