avastin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 6:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
avastin
Ima li neko informacije ili iskustva sa ovim lekom.Moja majka je isprimala hemioterapiju po PG protokolu, ali se ispostavilo da je vrlo toksicna po nju. Sada joj doktori preporucuju avastin koi nije toksican ali veoma skup.Zahvalna sam za sve informacije (iskustva ) koje mozete podeliti!!!!!
Po nekim istrživanjima avastin sam nije toliko delotvoran,on ne uništava celije raka,samo sprečava tumor da se "hrani",prekida mu,bukvalan prevod,krvne veze.Misli se da posle prestanka tumor može vrlo lako da se vrati.Ovo Vam kažem jer je moja žena počela da prima samo avastin.Kažu da je dobar u kombinaciji sa FOLFOX regiment,sa 5 fu.Ako znate engleski potažite.Znači,ne kažem da je štetan ali mislim da je "drži bure vodu...zena je primala FOLFOX6+avastin pa 5fu +avastin.A jeste skup.Vidite sa čime mogu da joj ukombinuju.Pozdrav.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 6:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
U pitanju je adeno proces sa zahvacenoscu pleure. Za sada jos ne znamo, ona je puno anemicna pa mislim da ce dobiti samo avastin. Ako sam dobro shvatila to je samo dok se ne odmori i oporavi za dalju hemioterapiju, sto samo potvrdjuje ono vase" drzi bure vodu"!
koliko dugo vasa supruga prima avastin? mami su preporucili samo dve doze. Mozda jer je toliko skup!
Pozdrav!
koliko dugo vasa supruga prima avastin? mami su preporucili samo dve doze. Mozda jer je toliko skup!
Pozdrav!