Astralni astrocitom( gradius III)

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
soneklavir
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am

Astralni astrocitom( gradius III)

Post od soneklavir »

Operisao sa desni ceoni tumor.Sad Me interesuje da li je nekom doktor rekao sta sme da jede a sta ne sme.Koristim Todoksinove aparate sta mislite o tome.Unapred zahvalan na odgovoru.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Zar je Todor i aparate izmislio svaka mu cast. :o
soneklavir
Stalni član
Stalni  član

Post od soneklavir »

Sta mislite o Hemo terapiji?
soneklavir
Stalni član
Stalni  član

TOdoksin

Post od soneklavir »

Imam dvoje prijatelja koji su koristili Todoksiin i kome je pomogao oko imuniteta i nisu isli na hemo trerapiju
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Nisam strucnjak,ali znam ako je pravilno primenjena ,zavisi od dijagnoze i odgovarajuceg leka ,da je pomogla ,za sve slucajeve koje znam.Znaci pravilna indikacija.
Uopste za sve bolesti ,najvaznija je pravilna dijagnoza i indikacija za odgovarajucu terapiju.
Puno srece i svako dobro :D
soneklavir
Stalni član
Stalni  član

Todoksin

Post od soneklavir »

Nisam mislio aparate,nego preparate
fokus-1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:18 pm

Post od fokus-1 »

Moj otac je koristio Todoxin tablete uz vise vrsta cajeva koje su preporucili i dijetu od 40 dana.Inace ima tumor na plucima.
Tumor se povecao posle 40 dana ali je bio vrlo pravilnog oblika sto i pise u knjigama dr. Todora Jovanovica.Otac nije vise zeleo da koristi te preparate.Kasnije se tumor jos vise povecao ali vise nije bio pravilnog oblika vec je "pustio pipke " na sve strane.Uskoro pocinje terapiju sa Cezijumom i Vitalzimom. (dr ??) Roso mi je rekao da je citao knjige dr. Jovanovica i da mu je poznato da njegovi preparati sadrze med a samim tim i proteine i da preparati ne mogu biti efikasni (prenosim sta sam licno cuo).
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Ne treba verovati da ima cudotvornog leka, tablete koja moze da ti SAMA sredi stvar, a narocito ne za 40 dana... i ne treba se obeshrabrivati posle tako kratkog perioda, jer ta bolest je tu rasla ko zna koliko a nacini kojima se alternativci bore ne deluju brzo... Da neko ne shvati pogresno - Todor mi je daleko od favorita, komentarisem uopsteno... a ako cale nece, onda nece, i tu nema pomoci.

Roso ce naravno pljunuti po Todoru kad stigne (verovatno i obratno), jer su konkurencija. Kako vec rekoh, mislim da je Roso savremeniji, ali se vise zalece, igra se opasnm stvarima ponekad (sto Todor ne radi, on sve neke bezopasnosti) i nezgodniji je covek. A obojica su alavi na pare, to obaska. I svaku Rosovu rec bih proverila na netu na vasem mestu, jer ume da olako preporucuje ozbiljne stvari, bez dovoljno obavestenja o tome...

Sto se meda tice - ogroman broj domacih preparata za ojacanje imuniteta stavljaju se u isti... a moja internet-saznanja o istom kazu da je koliko dobar (zbog anti-oksidanasa), toliko los (zbog secercine)... Ako se vec uzima, bolje neki tamniji, kazu da je taj jaci u anti-oksidansima - i neki sto manje sladak...
Odgovori