Problem mi se poceo desavati pre mozda jedno 3-4 godine, neznam tacno ali znam da mi je vid kad sam isao na lekarski pregled za polaganje vozackog ispita bio odlican, a to je bilo pre oko 5 godina.
Problem je sledeci, izjutra kad se probudim sve bude odlicno, vidim i ono sto netreba da vidim

E, sad sta je zanimljivo, kad legnem na krevet i gledam tv vid mi se razbistri kao tokom dana sto je bio. Nije razbistren 100% ali vidim bolje nego kad sedim ili stojim.
Skoro mi se pocelo desavati da uzmem citati neku knjigu ili novine, udubim se citajuci, procitam nekoliko strana, dignem glavu gore i sve mi je mutno jedno desetak minuta, posle se vrati sve u normalu. Pre neki dan sam uzeo da citam knjigu na tabletu u elektronskoj formi, sve je bilo OK, kad odjednom katastrofa, vid mi se toliko zamutio da sam jedva otisao do kupatila da se umijem ali se stabilizovalo sve posle desetak minuta. Do tad tih problema nisam imao.
Sve nesto kontam, da imam problem sa pritiskom ali nemogu sa sigurnoscu da tvrdim jer nisam isao kod doktora.
Da li neko ima neko strucno misljenje sto se tice mog problema ili je neko imao slican problem?