urodjena katarakta

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
saravuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 3:27 pm

urodjena katarakta

Post od saravuk »

hvala vam jos jednom na odgovoru,zato na sve nacine pokusavam da saznam nesto vise da ne bi dijete maltetirala ali vjerujte mi vodila sam ga kod raznih oftalmologa i druge zemlje jer mi smo iz C.G i svi su mi razlicito rekli,cak da nalaz moze biti netacan pa dotle da on ima periferni vid.Cak za Belgiju su mi neki preporucili da ga vodim kao i to da u Hrvatskoj postoji drugi nacin radjena nalaza vep-a i oni treba da mi zakazu termin.Ali kako vi kazete onda cemo jos razmisliti.Mada jos to nije jasno isti doktor koji je citao nalaz Vep-a u Bg i koji je rekao da nije dobijen odgovor rekao mi je da dijete moze imati periferni vid i to je jedino zbog cega bi isla dalje.Ako ikako moze da se vama posalju nalazi da pogledate mozda nadjete tracak neceg dobrog u tome,mozda oni citajuci nalaz su vidjeli nesto pa su zato rekli za mogucnost perifernog vida.izvinite na duzini i tracenju vaseg vremena ali eto sve pokusavamo dok konacno ne odlucimo da stanemo u ovoj borbi.Hvala jos jednom
Odgovori