Molim za pomoć! Od pre nekoliko dana mi se pojavila neka izraslina u unutrašnjem uglu desnog oka, prvo je bila vidljiva samo ako se povrne donji kapak, a sada se vidi i bez toga. Okrugla je, crvene boje, veličine zrnca susama.
Molim da mi neko da neko objašnjenje, jer ne mogu da se usudim da idem kod lekara!
UPOMOĆ! IZRASLINA U OKU!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm
Ispupcenje i crvenilo na beonjaci-MOLIM POMOC
Ovo je moj problem 3-4 god.Javlja se u jesen,sa kosavom,uvek na levom oku,na unutrasnjoj str. beonjace.
Ujutru je bas "krvavo".Ne boli, ne svrbi-ali grozno izgleda i privlaci paznju!
Pre neku god. sam prekinula lecenje upale sinusa jer nisam podnosila Eritromicin.
U medjuvremenu sam se preselila - ovde Dr. ne vidi probleme sa sinusima / mada imam glavobolje,bol u predelu cela, "na obrazima "oko nosa, vecito zapusen nos !
Lecili su mi oko - Uniclophen, Tobrodex i dr. kapi iz vise navrata.
Sve se ponovo javlja po prekidu terapije.
Interesuje me - da li je ovo ispupcenje i crvenilo posledica upale sinusa ili nesto drugo ? Ima li neko savet, sta leciti?!
Ovo je moj problem 3-4 god.Javlja se u jesen,sa kosavom,uvek na levom oku,na unutrasnjoj str. beonjace.
Ujutru je bas "krvavo".Ne boli, ne svrbi-ali grozno izgleda i privlaci paznju!
Pre neku god. sam prekinula lecenje upale sinusa jer nisam podnosila Eritromicin.
U medjuvremenu sam se preselila - ovde Dr. ne vidi probleme sa sinusima / mada imam glavobolje,bol u predelu cela, "na obrazima "oko nosa, vecito zapusen nos !
Lecili su mi oko - Uniclophen, Tobrodex i dr. kapi iz vise navrata.
Sve se ponovo javlja po prekidu terapije.
Interesuje me - da li je ovo ispupcenje i crvenilo posledica upale sinusa ili nesto drugo ? Ima li neko savet, sta leciti?!