UPOMOĆ! IZRASLINA U OKU!!!

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Lucky71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 3:31 pm

UPOMOĆ! IZRASLINA U OKU!!!

Post od Lucky71 »

Molim za pomoć! Od pre nekoliko dana mi se pojavila neka izraslina u unutrašnjem uglu desnog oka, prvo je bila vidljiva samo ako se povrne donji kapak, a sada se vidi i bez toga. Okrugla je, crvene boje, veličine zrnca susama.
Molim da mi neko da neko objašnjenje, jer ne mogu da se usudim da idem kod lekara!
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm

Post od DraganicaN »

Ispupcenje i crvenilo na beonjaci-MOLIM POMOC

Ovo je moj problem 3-4 god.Javlja se u jesen,sa kosavom,uvek na levom oku,na unutrasnjoj str. beonjace.
Ujutru je bas "krvavo".Ne boli, ne svrbi-ali grozno izgleda i privlaci paznju!
Pre neku god. sam prekinula lecenje upale sinusa jer nisam podnosila Eritromicin.
U medjuvremenu sam se preselila - ovde Dr. ne vidi probleme sa sinusima / mada imam glavobolje,bol u predelu cela, "na obrazima "oko nosa, vecito zapusen nos !
Lecili su mi oko - Uniclophen, Tobrodex i dr. kapi iz vise navrata.
Sve se ponovo javlja po prekidu terapije.

Interesuje me - da li je ovo ispupcenje i crvenilo posledica upale sinusa ili nesto drugo ? Ima li neko savet, sta leciti?!
bathory
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2008 1:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bathory »

ja mislim da je zbog tvog zdravlja najbolje da skupis hrabrost i odes kod lekara....
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mozda je u pitanju sezonska alergija. Idi alergologu i trazi da ti urade test na ceste alergije. Ako je test pozitivan, mozes da probas neke steroide i ako to ne ide, onda mog da ti daju vakcine protiv alergije (jedini trajni nacin da ih se resis).
Odgovori