titranje oka
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
titranje oka
U poslednja dva meseca mi stalno titra desno oko. U početku nisam obraćala pažnju ali je počelo da mi smeta. Titranje je na gornjem kapku i ne predstavlja mi problem u vidu ali me povremeno peku oči,a ponekad imam glavobolju i osećam umor u oku. U domu zdravlja su mi rekli da više odmaram oči. Da li da idem kod neurologa ili na ponovni pregled? Da li je to nešto opasno? Unapred hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
To je najverovatnije nervozna fascikulacija, ali je moguce da postoji i laka denervaciona fascikulacija usled promaje, traume ili treceg nacina ostecenja nekog sitnog nerva. Beviplex drazeje 3x2 jedno 7-10 dana, mozda i neki sedativ, pa ako nema poboljsanja, kod izabranog lekara i dalje kako on kaze.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zahvaljujem vam na savetu. Jučer sam odmah uzela Beviplex a dobila sam i Hemodrops, i puno mi je bolje. Mene interesuje zašto mi se to desilo pošto nisam imala niti jedan od navedenih problema? Titranje se pojačavalo s vremenom a uz to mi je počela i glavobolja . Pretpostavljam da se glavobolja javila kao posledica opterećenja očiju. Unapred hvala.
blefarospazam
Postovani,
najverovatnije se radi o blefarospazmu - podrhtavanju gornjeg kapka i najcesce je to posledica premora ili stresa. To najcesce vremenom prodje samo od sebe. Ukoliko se to ne desi bio bih potreban i jedan neuroloski pregled.
Srdacan pozdrav
najverovatnije se radi o blefarospazmu - podrhtavanju gornjeg kapka i najcesce je to posledica premora ili stresa. To najcesce vremenom prodje samo od sebe. Ukoliko se to ne desi bio bih potreban i jedan neuroloski pregled.
Srdacan pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:15 am
Dal' moguce?
Od premora i stresa?
Evo meni je jutros poceo titrati donji levi kapak i to na momente, stvarno je neprijatno. Inache idem u teretanu redovno, pijem protein surutke i aminokiseline, pa sam se uplasio da nije zbog toga..... sada mi je lakse...
Evo meni je jutros poceo titrati donji levi kapak i to na momente, stvarno je neprijatno. Inache idem u teretanu redovno, pijem protein surutke i aminokiseline, pa sam se uplasio da nije zbog toga..... sada mi je lakse...