Strabizam, kog strabologa preporučujete?

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
eyes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 31, 2011 8:06 pm

Strabizam, kog strabologa preporučujete?

Post od eyes »

Pozdrav svima!

Imam 30 godina i strabizam na oba oka od pre petnaestak godina. Razlog zbog kojeg nisam otišao na operaciju je bio strah, pošto mi je strabizam dijagnostikovan kao detetu, a drugi razlog je to što sam korigujem položaj očiju, dakle nisu mi oba oka stalno razroka, nego
jednostavno sam mogu da ih ispravim. Lakše mi je kada mi je jedno oko "u stranu", nego kada gledam pravo. Naravno, kad negde idem
onda se trudim da mi oba oka budu "na mestu". :) Nosim naočare od pre godinu i po dana, dioptrija nije velika, ali imam i astigmatizam.

Moje pitanje je sad, kad sam rešio da se pozabavim tim problemom, gde da idem? Čuo sam za doktora Stankova i doktora Stankovića, ali
ne znam gde njih mogu da nađem i da li još uvek rade u državnoj bolnici ili samo privatno? Kog strabologa mi preporučujete i gde mogu
da se posavetujem šta da radim?

Hvala unapred!
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Strabizam, kog strabologa preporučujete?

Post od klio »

Dr.Stankovic je u Klinickom Centru Srbije,u Beogradu,a prof.Stankov ul Terazije mislim 45 ili 47,takodje u Beogradu.
eyes
Novi član
Novi član

Post od eyes »

Hvala!
Korisnikov avatar
Različak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 22, 2011 6:26 pm

Post od Različak »

klio napisao:Dr.Stankovic je u Klinickom Centru Srbije
mislim da i privatno radi u klinici `oculus` novi beograd,i kako sam cula dr Stankovic slovi za naj naj strabologa.

puno srece postavljacu teme,i javi nam utiske i rezultate
eyes
Novi član
Novi član

Post od eyes »

Danas sam bio po uput za strabologa u Knez Danilovoj, dali su mi uput za strabologiju u Kliničkom centru. Kažu da tamo radi dr Stanković,
a preporučili su mi i dr Popović. Mislim da sam čitao i za doktorku Popović da je ok. Ako neko može da mi potvrdi, bilo bi super. :) Sad
mi jedino preostaje da zakažem kod dr Stankovića, mada pretpostavljam da će to biti malo teže... Da imam para, svakako bih otišao
privatno, da se ne maltretiram, a pošto nemam pretpostavljam da će trebati barem godinu dana.

Hvala na podršci! :)
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Tacno je da je i dr.Svetlana Popovic odlicna.Pozdrav!
eyes
Novi član
Novi član

Post od eyes »

Zna li neko koliko se u državnim klinikama čeka na operaciju?
Odgovori