Strabizam ili ambliopija?

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Srdjan93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 20, 2014 12:51 am

Strabizam ili ambliopija?

Post od Srdjan93 »

Da li imam strabizam ili ambliopiju? Ne mogu da shvatim jer je stvarno konfuzno citati na internetu. Kada nosim flaster preko desnog oka poboljsa mi se vid? Mislio sam da imam "lenjo oko" jer mi je malo losiji vid u desnom oku kad je levo zatvoreno ali nakon nosenja flastera preko desnog vid se popravi i ne bude zamagljena vida. Kazu da kome nije svetlo simetricno u oku ima strabizam ali meni jeste a oci su mi ukrstene. Takodje vidim nos levim okom a desnim ne. Kad manje vidim nos levim okom onda su mi oci normalnije i nema zamagljene slike. Evo slike mojih ociju: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4224_n.jpg
Srdjan93
Novi član
Novi član

Re: Strabizam ili ambliopija?

Post od Srdjan93 »

Bilo bi pozeljno da mi neko odgovori. Ne vidim poentu ovog forum kad niko ne odgovara na pitanja...
Srdjan93
Novi član
Novi član

Re: Strabizam ili ambliopija?

Post od Srdjan93 »

Ma nosite se u tri picke materine svi kolektivno i admini i korisnici. Tesko je jebeno odgovoriti na ozbiljna pitanja. Idite slikajte se, drkajte zivite svoje usrane zivote. Picke.
Odgovori