Savet

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Que
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 1:44 am

Savet

Post od Que »

Pre oko 2 meseca,poceo sam da osecam tup bol u glavi,ne jakog inteziteta,ali je jako dosadan!U medjuvremenu me je uhvatio neki virus pa sam se razboleo i mislio da me glava boli zbog gripa.Medjutim grip je prosao a glava je nastavila da me boli,sa prekidima od par dana(kad se vreme prolepsa taj tup bol je manji)Osecam bol u vratu(sa zadnje strane) koji se javlja na 3,4 dana i traje 3,4 dana. Takodje mi se u toku dana javljaju blage vrtoglavice(koje su jace posle bavljenja sportom),blag bol u misicima i usima!Ponekad osecam mucninu posle obroka!
Hteo bih da zamolim nekoga da mi kaze da li je moguce da mi je oslabio vid i da zbog toga imam ove probleme!?Zakazano mi je kod ocnog za nedelju dana,al sam bas zabrinut i ne mogu bas da cekam tolko vremena da saznam dal mi je sve zbog vida!Ako neko zna molim vas neka mi odgovori!>?
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Bol u misicima,usima i vratu ne pripadaju ocnoj simptomatologiji.Internista i neurolog bi trebali da pronadju uzrok promena koje osecate.U svakom slucaju,pregled vida i ocnog dna je neophodan radi prave dijagnostike.
Pozdrav!
Que
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 1:44 am

Post od Que »

A da li taj tupi bol u glavi moze biti posledica ostecenog vida!
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Moze,ako je u pitanju velika hipermetropija,glaukom zatvorenog komornog ugla,astigmatizam,latentna razrokost...itd.,ali mislim da ostale tegobe koje osecate ukazuju da odgovor treba pre potraziti kod interniste i neurologa.
Pozdrav!
Odgovori