I,da nisam rekla imam 36 godina ,možda će to biti važno za Vaš odgovor meni!
Očni pritisak!
Očni pritisak!
Ćao! Molim Vas da mi neko kaže gde bih mogla u Beogradu da uradim bezkontaktno merenje očnog pritiska.?Zadnji put kada sam pokušala da ga izmerim(što je u mom slučaju nemoguća misija)medicinska sestra mi je rekla, uz mnogo pridike i ljutnje ,
da mi je pritisak 22 na šta mi je doktorka odgovorila da je to na granici povišenog.Inače ,neka mi neko kaže kako mogu da ne zažmurim kada mi nešto prilazi očima i ja to svesno gledam.To je valjda uslovni odbrambeni refleks.
Očni pritisak!
Ma,znam da treba da gledam u jednu tačku, to sam pokušavala više puta ali ne vredi.Krajem oka ipak vidim neki instument koji mi prilazi i ja tako jako stisnem oko da ne mogu da mi ga otvore.Ipak, hvala na odgovoru. Možeš li mi samo još reći koja je cena tog pregleda? 
Bezkontaktna metoda nije sigurna
Postovana,
zelim da Vam ukazem da bezkontaktna metoda merenja ocnog pritiska nije sigurna i savetujem Vam da se kod Vaseg ocnog lekara pregledate putem aplanacionog tonometra.
Lep pozdrav.
zelim da Vam ukazem da bezkontaktna metoda merenja ocnog pritiska nije sigurna i savetujem Vam da se kod Vaseg ocnog lekara pregledate putem aplanacionog tonometra.
Lep pozdrav.
COSOPT kapi
Postovani,
kako Vi kazete ''jaci lek za ocni pritisak bez stetnosti za bubrege'', koji Vam preporucujem su COSOPT kapi. Doziraju se 2x dnevno na 12 sati.
Lep pozdrav
kako Vi kazete ''jaci lek za ocni pritisak bez stetnosti za bubrege'', koji Vam preporucujem su COSOPT kapi. Doziraju se 2x dnevno na 12 sati.
Lep pozdrav
- klio
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na italijanskom trzistu je diclofenamide zasticen pod imenom,Antidrasi
http://www.paginesanitarie.com/skfarmac ... 2050mg.htm
U drugim zemljama se svuda moze kupiti kao diclofenamide tablettae od 50 mg. Koristi se 3x1 do 4x1
Da li ga ima u nasim privatnim apotekama,zaista ne znam.
pozdrav!
http://www.paginesanitarie.com/skfarmac ... 2050mg.htm
U drugim zemljama se svuda moze kupiti kao diclofenamide tablettae od 50 mg. Koristi se 3x1 do 4x1
Da li ga ima u nasim privatnim apotekama,zaista ne znam.
pozdrav!