Očni pregled

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Reevaluation
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2012 6:52 pm

Očni pregled

Post od Reevaluation »

Da li mi neko može preporučiti ordinaciju gde mogu izvršiti besplatan očni pregled, odnosno određivanje dioptrije? Živim u Beogradu, na opštini Vračar. Ukoliko neko zna neku ordinaciju koja radi besplatan pregled - još bolje.

P.S. Videh na sajtovima par klinika koje rade pregled za 5000 dinara. To je mnogo, naročito što nemam bolesti očiju.

Hvala unapred.
sinisha
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2012 1:50 am

Re: Očni pregled

Post od sinisha »

Postovani;
postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com dobicete odgovor u roku od 24sata
Pozdrav
Korisnikov avatar
Reevaluation
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2012 6:52 pm

Post od Reevaluation »

Hvala. Pomislio sam da niko neće odgovoriti. :)
zorankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 6:12 pm

Post od zorankov »

Ja stanujem u Beogradu,kod pravnog fakulteta. Može li mi neko, putem privatne poruke, preporučiti dobru privatnu očnu ordinaciju, u blizini? Preporuka treba da bude na osnovu ličnog iskustva, a da me ne upućujete na reklame, tu umem i sam.

Osim toga, a mislim da može i javno da me posavetujete, koja su stakla kvalitetna, i koji su ramovi za naočare kvalitetni.
Moj problem što sam "glavonja", pa mi treba širok okvir za naočare, ali i da se drške ne lome svakih 6 meseci.

Hvala unapred.
Odgovori