Pre dva dana sin mi je u snu nabio prst u levo oko,veoma snazno.Od tada me oko boli,imam osecaj kao da mi stoji parce stakla u oku.Ja predpostavljam da mi je noktom ogrebo unutrasnju stranu kapka.Oko mi nije nateceno,beonjaca je blago crvena,oko mi ne suzi,jedino sto ne mogu da gledam na svetlosti i malo mutnije vidim na to oko.OK,sigurno je normalno da me boli,no da li je ovo normalno(prosto sam sigurna da ce mi se svi smejati jer i meni izgleda smesno i nemoguce,ali verujte mi,istina je):
Uzela sam da ispiram oko kamilicom i mazem Hloramfenikol 1%.Kaa stavim mast desi se sledece:Oko mi jako zasuzi,potom mi na nos(tacnije na levu nozdrvu) pocne da izlazi(gotovo lije)bistra tecnost,a zatim osetim gorcinu masti u grlu!!!
Joj,znam da je mnogo smesno al je stvarno tako.Prvi i drugi put nisam verovala ali evo dva dana stavljam mast na 4-5h i uvek isto.Ima li to nekakvo objasnjenje?
POVREDA OKA-ako moze Klio
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nadam se da ce bolovi proci jer nije doslo do ostecenja unutrasnjih struktura oka.Ipak,mogli biste na pregled ukoliko Vam se kasnije zamuti vid,jer ipak treba pogledati stanje sociva i ocnog dna.Suze i sve sto se stavlja u oko kao terapija,suznim putevima odlazi u nos.Hloramfenikol ima gorki ukus.Pozdrav!
Poslednja izmena od klio u Ned Avg 03, 2008 5:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nadam se da ce bolovi proci jer nije doslo do ostecenja unutrasnjih struktura oka.Ipak,mogli biste na pregled ukoliko Vam se kasnije zamuti vid,jer ipak treba pogledati stanje sociva i ocnog dna.Suze i sve sto se stavlja u oko kao terapija,suznim putevima odlazi u nos.Hloramfenikol ima gorki ukus.Pozdrav!