Pozdrav,
majka (57 godina) je primetila promenu na beonjaci levog oka. rec je o zuckastoj mrlji i blizu te mrlje jedna mala izbocina (kao zrnce prasine, takodje zuckaste ili braonkaste nijanse) na beonjaci oka.
nije imala nikakve bolove ili probleme sa vidom, primetila je promene sasvim slucajno... drugo oko je ok.
Da li mi mozete preporuciti nekog zaista dobrog i proverenog privatnog oftamologa da zakazemo pregled?
Citao sam o raznim klinikama i ordinacijama, pa bih hteo da preskocim gomilu "strucnjaka" koji nikada nisu radili sa pacijentima i koji mogu nekome da upropaste zdravlje...
Dakle, da li znate nekog oftamologa sa kojim su manje vise svi bili zadovoljni?
Pozdrav i hvala puno svima
Pomoc oko izbora Oftamologa
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc oko izbora Oftamologa
Najverovatnije je rec o bezopasnoj pinguequli,nakupini holesterola u tkivu konjuktive,i za to Vam nije potreban pregled posebno biranog oftalmologa.Naravno,obavite negde pregled,jer samo ,,uzivo,,se moze dati dijagnoza.Pozdrav!
Re: Pomoc oko izbora Oftamologa
klio, hvala vam,
svakako bih obavio pregled, samo ne znam gde i kod koga, razumem sta mi kazete i ne mora da bude nekakav "specijalni" oftamolog, samo bih hteo kod nekoga ko ima iskustva cisto radi dobre i pouzdane dijagnostike....
ako znate nekog, i smatrate da je mozda neprimereno preporucivati ovako na forumu, molim vas posaljite mi pp...
hvala josh jednom
svakako bih obavio pregled, samo ne znam gde i kod koga, razumem sta mi kazete i ne mora da bude nekakav "specijalni" oftamolog, samo bih hteo kod nekoga ko ima iskustva cisto radi dobre i pouzdane dijagnostike....
ako znate nekog, i smatrate da je mozda neprimereno preporucivati ovako na forumu, molim vas posaljite mi pp...
hvala josh jednom