NAJBOLJI LEKAR U NOVOM SADU

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
xab
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 01, 2007 12:52 pm

NAJBOLJI LEKAR U NOVOM SADU

Post od xab »

Obracam se kao pacijent koji je zaista savestan sto se tice svog zdravlja, u srednjim godinama, a sa zeljom da iskazem svoje licno (ne)iskustvo. Naime, imao sam strahovite probleme sa ocima duzi niz godinama. Isao po raznim klinikama, poliklinikama, klinickim centrima... gledali su me razni lekari, gotovo svi moguci do lekara akademika (neki su toliko izvikani, da me je sramota i imena da im pominjem), ali mojim mukama nije bilo leka, dok preko jednog uglednog novosadjanina nisam cuo za doktoricu Dragicu Radnovic iz Ocnog Centra Radnovic iz Veternika. Iskreno da kazem na pocetku sam sumnjao i u nju, valjda covek toliko lutajuci i pokusavajuci da nadje lek pocne da sumnja u sve. Ali doktorica Dragica Radnovic mi je pre svega jednim humanim i ljudskim odnosom, kakav svaki lekar pre svega treba da ima, a potom svojom strucnoscu, zasnovanoj na znanju i iskustvu ulila optimizam da i za mene ima leka. I tako je bilo, izlecen sam. Zato sam i otvorio ovaj topic sa ciljem da i na ovaj nacin pohvalim rad nekog kod to svojom covecnoscu i strucnoscu zasluzuje. Danas, kada vec zivimo u teskim vremenima, ne treba negativne ljude i dogadjaje ni pominjati, vec samo pozitivne stvari i dobre ljude, kakva je doktorica Dragica Radnovic. Nadam se da i neko od Vas ima slicna iskustva i da danas ipak ima dobrih lekara (iako neki mediji i novinari zele prikazujuci neke rekao bih kukolje i ovu profesiju da ocrne), odnosno lekara koji sem strucnosti i znanja imaju i preko potrebnu humanost neophodnu za profesiju koju su se skolovali, a narocito kada se u obzir uzme vreme u kom svi zivimo.
Zena_Zmaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 12:07 am

Post od Zena_Zmaj »

Koliko covek moze nisko da se spusti mogu lepo da vidim u Vasem primeru. Da ne bi bilo kako govorim bez cinjenica, prilozicu i dokaze, tj. citiracu Vas. Mene samo zanima, zasto lazete ljude?! Zbog reklame?! Zar najbolja reklama nije zadovoljstvo pacijenata strucno obavljenim oftalmoloskim pregledom, a ne Vase ocajnicko jurenje podforumom 'oftalmologija' i neumorno 'hvaljenje' (??!) ocnog centra Radnovic (evo da vas besplatno pomenem i ja) nekad kao vlasnik istog, nekad kao PR, a sad kao 'zadovoljan' (o Boze!) pacijent. Stvarno nek' Vas je sramota sto umesto da pomognete ovim ljudima ovde (forum je i zasnovan na besplatnim savetima i pomoci pacijentima), Vi mislite samo na zaradu.

Ovde ste 'Dragica Radnovic'..
xab napisao:Postovani,

zaista mi lekari skolovani iskljucivo za posao oftalmologa ili ocnog lekara, nemamo ni najmanje potrebe da se diskvalifikujemo bilo ciji posao, a najmanje nasih ,,prvih saradnika'' opticara.

Nasi lekari specijalisti imaju dugogodisnje iskustvo, savremena dijagnosticka oprema, pregledi se zakazuju, dakle nema cekanja, puna je posvecenost pacijentu, maksimalna profesionalnost i pristupacne cene za svakog naseg gradjanina. Zato se mi ovde ne reklamiramo, vec potpisujemo punim imenom i prezimenom, jer iza svega stojimo. Nikog ne vredjamo, vec samo iznosimo svoje stavove, sto je i osnovna zamisao ovog foruma.

Npr. nas ocni centar iskljucivo dijagnostifikuje, leci i kontrolise akutna i hronicna ocna oboljenja i bolesti oka dece i odraslih, a prilikom odredjivanja dioptrije
S postovanjem,
Ovde ste PR..
xab napisao:Postovani,

nasa poslednja poruka pismenoj Lady iz BG je citat iz naseg posta koji iskazuje ukupnu poentu teme:

,,A cak i da neke nase kolege lekari i imaju te cene koje je opticar pomenuo, ja bih kao obican pacijent ipak pre svoje zdravlje poverila njima, nego Vama koji vrsite ,,besplatne preglede'',,

PR TIM OCNOG CENTRA RADNOVIC
A malopre 'prezadovoljni pacijent' najboljeg lekara..

Odlucite se sta ste..i javite se kad postanete covek, bili Vi lekar, PR, pacijent, il' ko god..
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

E svasta sam videla i procitala na ovom forumu ali da je neko toliko ocajan ....ma,dajte Xab!!!
Koliko Vas placaju da reklamirate ovako po forumima,da se i ja snadjem za neki posao u ovim sugavim vremenima! :-?
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori